Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?
Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?

30 Mayıs Tezos analizi: XTZ için teknik göstergeler ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

4 saatlik grafiğe bakıldığında Tezos, gün içinde inanılmaz bir ivme kazandı ve %100,0 Fib Retracement seviyesindeki aylık direnci yakaladı. Ayın ikinci haftasında en düşük seviye 2,265 doları kaydettikten sonra, XTZ aynı hafta %61,80 Fib Retracement seviyesinin üzerine çıktı.

Teknik göstergeler ne söylüyor?

Birkaçı dışında pek çok altcoin ticaret aktivitesindeki eksiklik nedeniyle sıkıntılarla boğuşurken Tezos, altta yatan faydaların artması nedeniyle büyük bir gün içi ivme yakaladı. Devam eden ay dalgalı bir piyasa eğilimi ile başladı ve XTZ sonunda büyük desteğe 2,265 dolarda ulaştı. Mevcut fiyat, ana %50,0 Fib seviyesi olan 2,60 doların hayli üstünde.

Aylık dirence halihazırda dokunan Tezos, %61,8 ile %100,0 Fib arasında ticaret yapıyor ve bir yükseliş hamlesi çizmesi muhtemel görünüyor. Eğer bu aralıktan ayrılırsa düşüş eğilimi gösterebilir.

MACD yükseliş gösteren bir sinyal hattından geçiyor. RSI ise 74,40’ta hayli olumlu bir görünümde. Aşırı alım kaydedilen XTZ için işler iyi görünüyor.

Günlük Tezos (XTZ) grafiği

Piyasa hacmine göre en değerli 10. kripto para konumundaki Tezos, günlük %0,42 kazançla 2,88 dolardan işlem görüyor. 29 Mayıs 15.00 ile 30 Mayıs 03.00 arasında sakin bir seyir izleyen XTZ, bu sabah 09.00’da etkileyici bir yükseliş çizerek 2,95 doları aşı. Ancak sonrasında güçlü kalamadı ve mevcut 2,88 dolara geri döndü.

cryptonewsz

Bollinger Bantları’nın mucidinden umut veren Bitcoin tahmini!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin