Crypto.com Coin (CRO) ve Monero (XMR) fiyat analizi
Crypto.com Coin (CRO) ve Monero (XMR) fiyat analizi

30 Kasım Polkadot (DOT) ve Monero (XMR) fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın vadede Bitcoin ve Ethereum kazançlar kaydederken, altcoin piyasaları yükseliş görünümünü sürdürüyor. Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi, bu haberin yazıldığı esnada 88’i gösteriyor. Monero 125 dolar civarında bir dirençle karşı karşıya kalırken, Polkadot’un ivmesi boğaların lehine döndü ve önümüzdeki günlerde de sürebilir.

Monero (XMR) fiyat analizi

30 Kasım Monero fiyat grafiği
30 Kasım Monero fiyat grafiği

XMR’nin en son düşüşü için kullanılan Fibonacci Retracement aracı, XMR’nin iyileşme sırasında karşılaşmayı bekleyebileceği bazı direnç seviyelerinin altını çizdi.

Bu yazının yazıldığı esnada kripto para için 127 ve 129 dolar seviyelerinde daha fazla direnç var ve 124 dolarda, %50 geri çekilme seviyesinin hemen altında işlem görüyor.

RSI, son birkaç gün içinde kripto fiyatlarının 124 ila 116 dolar arasında işlem görmesiyle, momentumun XMR için nötr olduğunu gösterdi. Son olarak ticaret hacmi de henüz grafiklerde toparlanmadı.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

30 Kasım Polkadot fiyat grafiği
30 Kasım Polkadot fiyat grafiği

EMA çizgileri, DOT’un çizgiyi sonra yükselişinin ardından yükseliş tarafına geçmenin ortasında. MACD ayrıca yükseliş ivmesini vurguladı ve önemli bir artışa yakın görünüyor.

Fyat, son düşüşten bu yana istikrarlı bir şekilde toparlandı ve 4,8 dolar ile 5 dolar direnç seviyelerini başarılı bir şekilde desteğe İşlem hacmi de düzensiz görünüyor ve yazım sırasında yükseliş eğilimi gösterdi.

Bu bulgular, önümüzdeki birkaç gün içinde DOT için yükselişe işaret ediyor. Bununla birlikte BTC ve ETH’nin de DOT’un fiyat hareketi üzerinde büyük bir etkisi olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin