Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü
Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü

30 Ağustos Bitcoin SV ve Steem analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin SV, ağustos ayının büyük bir kısmında düşüş eğilimindeydi. Steem ise hem yukarı hem aşağı doğru büyük hareketler kaydetti ve iyi ticaret fırsatları gösterdi. Günlük altcoin analizimize hoş geldiniz.

Bitcoin SV

Bitcoin SV, bir dijital emtia borsası olan Emirex’in platformunda BSV’ye destek verdiğini açıklamasıyla ufak hareketlenmeler gördü. Borsa BSV/USDT ve BSV/EUR işlem çiftlerini tanıttı.

BSV, trend çizgisinin (beyaz) dışına çıkarken düşüş trendini sona erdirebileceğini gösterdi. Bu durumun 180 dolarlık destek bölgesi ile bir konsolidasyon dönemine yol açabileceği düşünülüyor.

RSI, 53 değerini gösteriyor. Birkaç gün boyunca nötr 50 çizgisi çevresinde yer almıştı. Çok da büyük bir değişiklik yok.

Ayrıca BSV’nin satıcı baskısıyla karşı karşıya olması ve BSV’nin ağustos ayı boyunca düşüş eğiliminde olması nedeniyle önümüzdeki günlerde desteğini kaybedebileceği unutulmamalı. Özetle BSV’ye belirsiz bir hava hakim olmakla birlikte düşüş ihtimali biraz daha mümkün görünüyor.

Steem

STEEM, 27 sent seviyesini test etmek için 20 sent ile 22 sent aralığından çıktı ancak reddedildi. Kripto para sonrasında 22 sentteki desteği yeniden ziyaret etti ancak yerel zirvelere ulaşma girişimleri, 26 sentlik bölgenin yakınında başarısızlıkla karşılandı.

Bu haberin yazıldığı sırada STEEM 0,2357 dolardan işlem görüyor. MACD bir satın alma sinyali gösterirken 50 EMA (sarı), 100 EMA’nın (pembe) altından geçti ve kısa vadeli düşüşü işaret ettti.

Birlikte ele alındığında, en iyi ticaret fırsatları, aralığın sonunda, yani 0,22 dolar ve 0,26 dolar seviyelerinde yatıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin