10 altcoin
En çok değer kazanan 10 altcoin

3 Mayıs Ripple, Dogecoin ve Chainlink analizi: Altcoinler nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çoğu altcoinin fiyat eylemleri Bitcoin grafiğinden büyük ölçüde etkilenir. Son olarak BTC’nin 9 bin doları tekrar aşmasıyla Ripple, Dogecoin ve Chainlink gibi altcoinler de yükselişe geçti.

Ripple (XRP)

Üçüncü en büyük kripto para birimi için son birkaç gün iyi geçti. Boğa rallisi sürerken haftalık fiyat artışı %15’i geçti. Bu haberin yazıldığı esnada XRP 9,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle 22 sentten işlem görüyor. Eğilim bir tersine dönerse XRP fiyatı 0,21 ila 0,19 dolarda destek bulabilir.

MACD hattı sinyal hattının altına düştü ancak kısa zaman içinde bir dönüş gerçekleşmesi muhtemel. RSI aşırı alım bölgesinde uzunca bir zaman geçirdikten sonra aşırı satım bölgesine doğru gidiyor. İlginç bir şekilde XRP’nin fiyatı arttıkça, dijital varlığın günlük hacmi de 2019’un dördüncü çeyreğine kıyasla önemli bir artış gösterdi.

Dogecoin (DOGE)

Geride kalan haftada altcoinler arasında DOGE büyük bir kazanan olarak ortaya çıktı. Bir haftadan kısa bir sürede, kripto paranın fiyatı %15’in üstünde arttı. Bu haberin yazıldığı esnada Dogecoin 0,00261 dolarda işlem görüyor ve direnci 0,00269 dolarda test etmeye çok yakın. Eğilim bozulur ve yön aşağı dönerse kripto paranın fiyatı 0,0023 dolar ve 0,0019 dolarlık desteklerde dengelenebilir.

Artan volatilitenin ardından Bollinger Bantları şu anda daralıyor ve fiyat istikrarlı bir hale gelecektir. MACD göstergesi ise yükseliş eğilimine çok yakın.

Chainlink (LINK)

Yukarıdaki iki altcoinden farklı olarak, Chainlink geçen hafta çok önemli bir artış göstermedi. Bunun yerine, yüzde 7’lik bir artış kaydettikten sonra fiyatını 3,7 dolar civarında konsolide etti. Desteği 3,6 dolarda test etmeye yaklaşan LINK bu desteği bozarsa 3,4 dolarda önemli bir destek daha var. Momentum yükselişe geçerse, kripto para yakında 4,07 dolar direnciyle karşı karşıya kalabilir.

RSI göstergesi aşırı alım bölgesine doğru gidiyor ve düşüş eğilimi göstieroyr. Öte yandan, EMA çizgileri şu anda Chainlink’in mevcut işlem fiyatının altında yer alıyor ve destek sunuyor.

Geçen hafta, Bitcoin yüzde 19’un üzerinde bir fiyat artışı gördü ve BTC’nin kazanımlarının çoğu, altcoinlerin fiyat hareketini büyük ölçüde etkilemiş gibi görünüyor.

ambcrypto

Meşhur analistten kritik uyarı: “Bitcoin 10.000 doları kıracak ama önce…”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin