3 Mayıs görünümü
3 Mayıs görünümü: kripto piyasasında umutlar yeniden yeşeriyor!

3 Mayıs görünümü: Kripto piyasasında umutlar yeniden yeşeriyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında geçtiğimiz bazı ufak düşüşler ile beraber küçük çaplı büyümeler gözlemledik. Bu haftanın başlamasıyla beraber ise piyasanın çoğunlukla yeşile döndüğünü söyleyebiliriz. Bununla birlikte 3 Mayıs görünümü itibariyle kripto para piyasasının major kriptoları Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), bugün sırasıyla 9.000 dolar ve 700 dolarlık psikolojik fiyat noktalarına geri döndüğüne de şahit olduk.

3 mayıs görünümü

Bitcoin’in (BTC), mevcut durumuna baktığımızda 9399 dolar civarında işlem gördüğünü söyleyebiliriz. Yazımız yayına hazırlanırken son 24 saatlik zaman diliminde yaklaşık yüzde 2,83 oranında bir artış yaptığını gözlemliyoruz.

3 mayis gorunumu

Ethereum hakkındaki söylentilere rağmen 3 Mayıs görünümü itibariyle 700 doların üzerinde kalmayı başarıyor

Ethereum (ETH), yine yayın saatimizde son 24 saatlik zaman dilimi içinde yaklaşık yüzde 9,71’lik artış ile 746 dolardan işlem görüyor. ABD düzenleyicilerinin önümüzdeki hafta Ether’in güvenlik olarak sınıflandırılıp sınıflandırılmayacağı konusunda tartışacakları haberine rağmen 700 doların üzerine çıkan kazanımlarını görüyoruz. Bu arada sınıflandırma ile ilgili olarak Ethereum kurucu ortaklarından birinin böyle bir şeyin söz konusu olmadığı açıklamasına rağmen bazı söylentiler ABD düzenleyicilerinin güvenlik sınıflandırmasını kabul edeceği yönünde.

3 mayis gorunumu-2

CoinMarketCap’te listelenen ilk on coinden EOS, 24 saatlik bir süre zarfında  yüzde 4,29’luk bir düşüş gösterdi. Yazımızın yayına hazırlandığı zamana göre ise yaklaşık 17.88 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bugünkü düşüşe rağmen EOS, Nisan başından bu yana yüzde 29’dan fazla artarak 29 Nisan’da 22 doları gördüğünü söylemekte fayda var.

3 mayis gorunumu-3

IOTA, bu hafta ve geçen haftaki FUD-y başlıklarına rağmen, 24 saatlik bir süre zarfında yüzde 22,10’luk bir artış göstererek, yaklaşık 2,58 dolar seviyesine ulaştı.

Toplam piyasa değeri 400 milyar dolar üzerindeki seyrine devam ederken, yayın saatimizde bu rakamın, 447 milyar dolar civarında olduğu kaydedilmiştir.

3 mayis gorunumu-4

cointelegraph

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir