Bu 3 altcoine dikkat

Bitcoin 29.000 doların üzerine çıkarsa, bu 3 altcoinde büyük yükseliş öngörülüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte bu altcoinler; Polygon (MATIC), Cardano (ADA) ve Avalanche (AVAX), en büyük 20 altcoin arasında en fazla kazananlar oldu. Bu yükseliş, Bitcoin’in (BTC) son birkaç gündeki toparlanması sayesinde mümkün oldu.

Ayrıca, bitcoin’in 25.000 doların üzerine dönmesi ve 27.500 dolar direncini kırması, onu yukarı yönlü bir ivmeye itti ve genel piyasa aynı yönde hareket etti.

Bitcoin bu seviyeyi geçerse bu 3 altcoine dikkat edin!

MATIC Direnci Aşıyor

Bahsi geçen üç token arasında MATIC en fazla kazananı oldu. Boğa sentimentinin yavaşça geri dönmesiyle birlikte, token 0.65 dolarlık 7 günlük bir zirveye ulaştı.

MATIC usd grafiği, altcoin grafiği

Yukarıdaki grafikten, MATIC’in 18-20 Haziran arasında 0.59 dolarlık destek üzerine inşa edebildiği ve 0.62 dolarlık direnci aşabildiği görülmektedir. Bu aynı zamanda Bitcoin’in 27.500 dolarlık direnci aşmasıyla denk gelmektedir.

MATIC talebi artarsa, tokenin 0.68 dolara kadar yükselebileceği ihtimali yüksektir. Ancak, bu durum Göreceli Güç Endeksi (RSI) tarafından belirlenebilir.

RSI’nin 68.56 değeri, MATIC’in yakında aşırı alım bölgesine girebileceğini göstermektedir. Bu nedenle, Bitcoin 29.000 dolar seviyesine ulaşamazsa, trader’ların bir geri çekilme olasılığına karşı dikkatli olmaları gerekebilir.

Başka bir altcoin gelişmesi olarak, Polygon ağı üzerinde Zero-Knowledge (ZK) Proof-of-Stake (PoS) sistemi oluşturma planını duyurdu. Bu da MATIC’in yükselişini sürdürebilir etkileyebilir.

 

ADA, Engel Arayışında

ADA, 0.257 dolarlık destek noktasının önemli ölçüde üzerinde dalgalanıyor. ADA/USD 4 saatlik grafiklere göre, token 0.28 doların üzerine çıktı. Ancak, 0.278 dolara geri çekilmesi, alım momentumunun karşılaştığı zorlukları gösteriyor.

Basın saati itibarıyla, Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) 0.0023 idi. Bu durum boğa piyasası olarak kabul edilmesine rağmen, 26 günlük EMA (turuncu) ADA’nın sürekli yükselişine engel olabilecek bir engel gibi görünüyor.

Ancak, MACD yukarıda belirtilen noktanın üzerinde iyi bir şekilde yükselirse, trader’ların kısa pozisyonlardan kaçınmaları gerekebilir.

ADAUSD altcoin grafiği

AVAX, Ayıları Yenmek Zorunda

ADA ve MATIC gibi, AVAX da 7 günlük bir zirveye yükseldi. Şu anda günlük içi işlem fiyatı 12.27 dolar olarak kaydedildi. Ancak, Bollinger Bantları (BB), tokenin aşırı alım noktasına ulaşmış olabileceğini gösteriyor. Bu, göstergeye ait üst bantın 12.26 dolarlık fiyatına temas etmesinden kaynaklanıyor.

Ancak, 0.34 dolarlık Muhteşem Osilatör (AO), olası bir ayı görünümünü engelleyebilir ve tersine dönüşü kesip atabilir.

Sonuç olarak, eğer Bitcoin 29.000 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başarırsa ve güçlü bir boğa rallisi başlatırsa, MATIC, AVAX ve ADA gibi birkaç altcoin yukarı yönlü momentumdan faydalanabilir.

coinedition.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin