EOS ve AAVE fiyat analizi: Teknik görünüm, önemli seviyeler ve beklenen yön
EOS ve AAVE fiyat analizi: Teknik görünüm, önemli seviyeler ve beklenen yön

29 Mayıs EOS analizi: Hareketlenen EOS fiyatı nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimlerinin kralı Bitcoin’i takip eden altcoin pazarı son yükseliş momentumundan nasibini aldı. Piyasa hacmi bakımından en değerli dokuzuncu kripto para konumundaki EOS 2,58 dolardan 2,66 dolara yükselirken bu haberin yazıldığı esnada 2,61 dolara geri döndü. Peki bundan sonra ne olacak?

Günlük EOS fiyat grafiği

28 Mayıs başlangıcında EOS 2,56 dolar seviyesine yakındı. Sonrasında gün sonuna yaklaşırken kademeli olarak 2,600 dolar barajına doğru ilerledi. 29 Mayıs’a gelindiğinde ise önce düşüş görülen EOS/dolar kısa süre içerisinde 2,66 doları aşmayı başardı ve 2,67 doları gördü. Bu haberin yazıldığı sırada düzeltmeye giren kripto para 2,61 dolara dek geriledi.

Zoio: “Yıl sonuna dek 9 dolar görülebilir.”

Zoio isimli bir TradingView analisti, EOS’ta yükselen kanal oluşumu gördüğünü ifade ediyor. Analistin fikrine göre EOS, yükselen kanalın pivot noktasını kırabilirse 2021 yılına kadar kripto paranın 9 doları dahi geçmesi mümkün.

Analist tarafından paylaşılan bu iddialı fikir, uzun bir ticaret sürecini tasvir ediyor. Bu da EOS’un yıl boyunca kademeli olarak yükselebileceğini ortaya koyuyor.

Grafiklere göre, 20 Günlük Üstel Hareketli Ortalama (20 EMA) 2,623 dolardan kapanırken, 50 Günlük Hareketli Ortalama (50 MA) 29 Mayıs’ta 2.621 dolardan kapandı. Yani birbirlerine hayli yakınlar.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 29 Mayıs başında yükselişe geçti. RSI’nin 88 gibi yüksek değerlere ulaşması EOS/USD çiftinin yükseldiği sırada EOS’un aşırı satın alındığını gösteriyor. Haberin yazıldığı esnada ise RSI 55 seviyesinin biraz üzerinde. Yani yükseliş umutları halen taze denebilir.

cryptopolitan

Bitcoin fiyatı hareketlendi: 2 analistten güncel BTC tahminleri


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin