Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.
Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.

28 Haziran Cardano fiyat analizi: ADA yeni kazançlara mı hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano yılın başından bu yana kaydettiği yüzde 135’lik değer kazancıyla yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Birçok akıllı sözleşmeli kripto para bu dönemde dikkate değer artışlara tanık olsa da ADA’nın performansı çok daha üst düzeydeydi. 30 Haziran’da piyasaya sürülmesi beklenen Cardano Shelly topluluğun heyecanını tırmandırmayı sürdürüyor.

Cardano (ADA) fiyat grafiği

cardano, Cardano fiyat, cardano analiz, ada, ada fiyatı, ada yükselecek mi

Yukarıdaki grafikte de görüldüğü üzere Cardano fiyat mumları, temmuz aynının son haftasında tamamlanması beklenen bir simetrik üçgen deseninin eğilim çizgileri arasında salınıyor. Her iki tarafta da kopma yaşanabileceğini belirtelim.

Günlük hareketli ortalamalar yükseliş göstermeye devam ederken 50 DMA (pembe) 100 DMA’nın (mavi) yanı sıra 200 DMA’nın da [(mor) üzerinde kalmaya devam ediyor. Buna ek olarak, tüm DMA’lar, ADA fiyat mumları için önemli bir destek noktası oluşturdu ve fiyat düşüşlerine karşı direndi.

cardano, Cardano fiyat, cardano analiz, ada, ada fiyatı, ada yükselecek mi

Shelley büyük bir heyecan dalgası yarattı

Piyasadaki en son düşüşün ardından ADA, RSI’ın 50 seviyesinin biraz altına düşmesini sağlayan bir geri çekilme yaşadı. Bununla birlikte RSI bu seviyede önemli bir destek buldu ve satış bölgesine daha fazla düşüş eğilimi önlenebilir.

Yukarıdaki uzun vadeli grafiklerin de gösterdiği gibi, topluluk Shelley’i beklerken ADA yeni kazançlar için hazırlanıyor gibi görünüyor. Temmuz ayının son haftasında olası bir boğa kırılması, kripto para biriminin 0,0892 dolara kadar çıkmasını sağlayabilir. Cardano fiyatı ivme kazanırsa Haziran 2019’dan beri görülmeyen bir seviye olan 0,0976 doları bile hedefleyebilir.

Bu arada Glassnode kurucusu Rafael Schultze-Kraft, Bitcoin fiyatı için yükselişi işaret eden 12 işareti paylaştı. Buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin