27 Mart Stellar analizi: XLM, BTC ile birlikte hareket ediyor
27 Mart Stellar analizi: XLM, BTC ile birlikte hareket ediyor

27 Mart Stellar analizi: XLM, BTC ile birlikte hareket ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen altcoinlerin çoğu dün akşam keskin bir artış gördü. Görünüşe göre, bu büyük ölçüde BTC’nin 6 bin 700 doların üzerindeki istikrarı sayesinde gerçekleşti. Güçlü yükseliş bugün hafif bir düzeltmeye sahne oldu ve Bitcoin bu haberin yazıldığı esnada 6.624 dolara çekildi. Stellar (XLM) da küçük bir düzeltme gördü.

XLM haftalık zirvesine çok yaklaştı

XLM fiyatı geçen gece 0,042 doların üzerine çıkmıştı. 0,043’ü görseydi yeni haftalık zirvesine ulaşmış olacaktı.

Stellar Lumens, 20 Mart’ta 0,043 doların üzerine çıkacak kadar yükselmişti. Sonrasında 0,038 dolara dek geri çekildi. Ardından 0,036 dolarda bir destek seviyesi buldu.

Devamında %38,20 ile %61,80 Fib seviyeleri arasında konsolidasyona devam eden XLM’in destek alanı da bu Fib seviyelerinin arasında yer alıyor.

Hareketli ortalamalar da pozitif bölgede. Kripto para 200 günlük EMA çizgisinin üzerinde. MACD negatif sinyal gösteren bir düşüş bölgesine doğru gidiyor. RSI ise sabit.

Günlük Stellar grafiği

Bu haberin yazıldığı esnada 0,0415 dolardan işlem gören XLM, son 24 saatte %2,58 değer kazandı.

cryptonewsz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin