27 Kasım kripto fiyat analizi: XRP, Doge, Sandbox

27 Kasım kripto fiyat analizi: XRP, Dogecoin ve Sandbox fiyatlarında son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 27 Kasım kripto fiyat analizinde XRP, Dogecoin (DOGE) ve Sandbox’ı (SAND) inceliyoruz.

Çoğu kripto para, eğilim istikrarlı bir şekilde ayılar lehine sallandığından, kasım ayında gevşeme gördü. Sonuç olarak, XRP ve Dogecoin gibi altcoinler 26 Kasım’daki genel piyasa düşüşünde en düşük seviyelerine döndü.

SAND, 25 Kasım’da en yüksek seviyesine ulaşsa da kısa vadeli teknikler, azalan yükseliş gücüne işaret etti.

27 Kasım kripto fiyat analizi: XRP

27 kasım kripto fiyat analizi xrp

27 Kasım kripto fiyat analizinde piyasa eğilimine yenik düşen Ripple’ın XRP’si, 10 Kasım’da iki ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra oldukça zayıf bir performans sergiledi. O zamandan beri, trend ayılar lehine döndüğü için boğalar gözle görülür şekilde satışa karşı koyamadı. Bu düşüşle birlikte XRP, azalan bir üçgen deseni oluşturdu.

Ayrıca, bu geri çekilme, ayılar alt trend çizgisini (sarı) kırdığı için azalan bir üçgen kırılmasıyla sonuçlandı. Sonuç olarak, (10 Kasım’dan itibaren) %29.15’lik bir düzeltme, fiyatın 26 Kasım’da iki ayın en düşük seviyesine ulaşmasına neden oldu.

Yazı yazılırken XRP, 24 saatlik %7,08 kayıp kaydettikten sonra 0,9518 dolardan işlem görüyordu. RSI aşırı satım bölgesine düştükten sonra 10 puanlık bir canlanma gördü. Ek olarak, DMI okumaları düşüş eğilimi gösteriyor. AO yakın vadede olası bir boğa canlanmasına işaret etti. Ayrıca, düşüşün yüksek ticaret hacimlerinde olduğunu ve güçlü bir düşüş hareketini gösterdiğini belirtmeliyiz.

27 Kasım kripto fiyat analizi: Dogecoin (DOGE)

27 kasım kripto fiyat analizi: Dogecoin (DOGE)

27 Kasım kripto fiyat analizinde Doge, 28 Ekim’de 11 haftalık dönüm noktasına ulaştıktan sonra geçen ay ısrarla geriledi. Bu aşamada, fiyat azalan bir üçgende (beyaz) istikrarlı bir şekilde çekildi. Bir aşağı kanala (sarı) aktarılan Fiyat eylemi, azalan bir üçgen kırılmasını gösteriyor.

Dogecoin, 28 Ekim’den 27 Kasım’a kadar değerinin %39’undan fazlasını kaybetti. Sonuç olarak, 26 Kasım’da dört ayın en düşük seviyesine ulaştı. Ayılar, 0.2320 $ işaretini (acil direnç) hızla kırdı ve fiyatı 4 saatlik 20-50-200 SMA’nın altına itti.

Yazı yazılırken, DOGE 0.206 dolardan işlem görüyordu. RSI şu anda düşüş eğilimi gösteriyor ancak 24 saat içinde 13 puanlık bir canlanma da görüldü. DMI’nin düşüş eğilimi olmasına rağmen, +DI çizgisi (mavi) kuzeye baktı.

27 Kasım kripto fiyat analizi: Sandbox (SAND)

27 kasim kripto fiyat analizi: Sandbox (SAND)

Önde gelen metaverse tokenlarından biri olan SAND, ters bir fiyat hareketi öngördü. Bu nedenle, çoğu kriptodan farklı olarak, Ethereum destekli altcoin, geçen ay boyunca üstel kazançlar gördü. 28 Ekim’den sonra SAND, 18 kasımda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu nedenle SAND fiyatı yüzde 508’lik olağanüstü bir ralli gördü.

Fiyat hareketi yükselen bir üçgen deseni (sarı) oluşturdu. Ayrıca, Adidas ile son zamanlardaki bağlantı ve meta veri tabanındaki gelişmeler, 25 Kasım’da en yüksek seviyesine dokunması için fiyat hareketini destekledi. Bu yükseliş, yukarı kanala (sarı) dönüşen yükselen bir üçgen kırılmasına yol açtı.

Yazı yazılırken Sandbox, 24 saatlik yüzde 9.1’lik bir kayıp kaydettikten sonra 6.3281 dolardan işlem görüyordu. RSI 63 seviyesinden denge noktasına düştü. DMI ise düşüş eğiliminin eşiğindeydi. Ayrıca AO, düşüş eğilimi göstererek önceki okumaları yeniden doğruladı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin