Tron ve Aave fiyat analizi: TRX ve AAVE için teknik görünüm
Tron ve Aave fiyat analizi: TRX ve AAVE için teknik görünüm

27 Aralık Tron ve Zcash fiyat analizi: TRX ve ZEC için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 27 Aralık’ta 27.000 doların üzerine çıktı ve şu anda 27.597 dolardan işlem görüyor. Tron, son birkaç günde bazı kazançlar kaydetti ancak son kayıpları piyasadaki düşüş baskısını güçlendirdi. Zcash ise momentumu piyasanın boğaları lehine değişirken bir direnç seviyesini test etmeye hazır olabilir.

Tron (TRX) fiyat analizi

TRX, önceki birkaç saat içinde hafifçe aşağı inerken 0,024 dolarlık destek seviyesinden sıçrama güç kaybetti ve ardından, %61,8 ile %65 Fibonacci düzelme seviyeleri arasındaki bölge olan “altın cebe” girdi.

RSI, kısa vadede bir eğilim eksikliğini belirtmek için nötr 50 çizgisini kırdı. TRX için geçtiğimiz haftalardaki hareket, kasım ayı sonundaki yerel zirve seviyesi olan 0,039 dolardan aşağı yönlü bir düzeltme oldu.

Eldeki kanıtlar, piyasadaki ayıların piyasada üstünlük sağladığını gösteriyor. Bu, 0,03 dolar seviyesi desteğe dönüşebilirse değişebilir. Ancak %50 geri çekilme seviyesi, aralık ayında iki kez ayılara bırakıldı.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

ZEC, desteğe dönüştürmek için 66,2 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Awesome Osilatör yükseliş eğilimi gösterirken, Yön Hareketi Endeksi düşüş eğiliminden yükseliş trendine geçti. +DMI (mavi) -DMI (pembe) üzerinde yükselirken, ADX (sarı) 20’nin üzerinde kaldı.

Bu, ZEC’in kısa süre içinde 71,2 dolarlık direnç seviyesini test etmesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin