Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

27 Ağustos Chainlink fiyat analizi: LINK için bu seviyelere dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç hafta kripto para piyasası için oldukça hareketli geçti. Önce etkileyici bir ralli gördük, sonrasında ise nispeten dik bir düzeltme ile piyasalardan 15 milyar dolara yakın silindi. Chainlink (LINK) ise dünyanın en büyük dijital varlığı Bitcoin ile düşük korelasyon göstererek son zamanların en dikkat çeken coin’lerinden biri haline geldi.

Bu bağımsız hareketlerin ardından LINK piyasası da 20 doları geçerek rekor kırmasını takiben 15,39 dolara dek düştü. 

Chainlink yılın en iyi performans gösteren varlıklarından biri

LINK günlük fiyat grafiğinde de görülebildiği üzere söz konusu yükselişi bir düzeltme takip etti. Bu düzeltmeye dek LINK rekor üstüne rekor kırarak yılın kuşkusuz en iyi yatırım araçlarından biri haline gelmişti.

Son yaşanan düzeltme, piyasada yükselişe işaret eden yükselen kanal boyunca gerçekleşti. Bu haberin yazıldığı sırada LINK fiyatı , 50 Hareketli Ortalama fiyat mumlarının altında kaldı ve 15,39d doları gösteriyor.

LINK için olumlu hissiyat bu tarz bir düzeltme ile kaybolacağa benzemiyor. Ancak Bollinger Bantlarından gelen sinyal hattı piyasadaki kararsızlığa işaret ediyor.

Piyasaya kararsızlık hakim

Bununla birlikte, aşırı dalgalanma döneminin ardından LINK piyasası, grafiklerde düşük volatiliteye döndü. Ayrıca trader’lar alım ve satım baskısını hafifletti, bu da Göreceli Güç Endeksi’nde rahatlıkla görülebiliyor.

Piyasa, LINK’in geleceği konusunda bir muamma içindeyken yükselen kanal modeli, grafiklerde yükseliş eğilimini ima ediyor. Dijital varlık için önemli seviyeler, 18,76 dolar ile 17,76 dolar arasında bir direnç bölgesini de içeriyor. Bunu 13,10 dolar ve 9,87 dolarlık destekler takip ediyor.

LINK fiyatı son olarak 15 dolar civarında gezinirken, 13 dolar önemli bir destek seviyesi olarak karşımıza çıkıyor. Fiyat bu seviyeyi tutmayı başaramazsa grafiklerde daha da aşağı inebilir. Piyasadaki düşük dalgalanma ve alıcılar tarafından sunulan desteğin ışığında, LINK fiyatının çok da düşmesi olası görünmüyor.

Bu arada çok yakında bir altcoin rallisinin başlayabileceği iddia ediliyor. Detayları ve tarihi buradaki haberimizden inceleyebilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin