featured

Altcoin piyasasında büyük dalga: 250 milyon dolarlık token kilidi açılıyor! İşte token listesi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Token analizleri ve kilit açma etkinlikleri hakkında güncel verileri paylaşan X hesabı Token Unlock, yakın bir zamanda yeni tokenlerin kilidini açılacağını duyurdu. Sosyal medya hesabı paylaşımlarında önümüzdeki haftayı işaret ederek yaklaşık sekiz altcoinin piyasaya sürüleceği token açma etkinliği hakkında bilgi verdi.

Token Unlock, kilit açma etkinliğini duyurdu!

Token Unlock son attığı güncel bir tweette 27 Şubat Salı günü ile 1 Mart Cuma tarihleri arasında kilit açma faaliyetlerine dair bilgi verdi. Önümüzdeki hafta salı ve cuma günü arasında 248 milyon dolar değerinde kripto para, piyasa sürülmeye hazırlanıyor. On iki altcoine ait bu işlem, daha önceden belirli süre kilitlenmiş olan kripto coinleri piyasada serbest hâle getirecek. Daha önceden belli bir süre sonunda gelir elde etmek amacıyla kilitlenen bu coinlerin fiyatının etkinlikten etkileneceği düşünülüyor. Çünkü planlanan kilit açma işlemleri varlığa göre dolaşımdaki arzın yüzde 0,35’i ile yüzde 5,57’si arasında değişiyor ve bu altcoinlerin piyasa fiyatını potansiyel olarak etkileyebilecek bir oran.

Bu etkinlikler arasında yapay zeka tokenlerinden oyun tokenlerine kadar birçok farklı varlığın kilidi açılacak. Bunlar arasında Yield Guild Games (YGG), SingularityNET (AGIX), SUI, Optimism (OP), Prime, Manta Network, dYdX ve ZetaChain gibi önemli projeler de yer alıyor.

Token kilidi açma altcoinlerin fiyatını nasıl etkiler?

Token kilitlerinin açılması piyasada düşüş etkisine yol açan olaylardan biri olarak ele alınır. Önemli fiyat dalgalanmalarını tetikleyecek bu etkinlik, kilidi açılan varlığın yüzdelik oranına göre değişir. Özellikle kripto paranın dolaşımdaki arzının yüzde 3’ünden fazla bir oranda token açılması varlığın fiyatında dalgalara neden olacaktır ve bu nedenle yatırımcı tarafından bu etkinlikler yakından takip edilir. Varlığın değerinden yaşanan bu dalgalanma sonrası genellikle fiyatın yeniden dengelendiği görülür.

Hangi varlıkların kilidi açılacak?

Kripto para piyasasında düşüşleri tetiklediği için önemli bir etkinlik olarak ele alınan token kilidi açılması, dijital varlık üzerinde satış baskısını arttırır. Genellikle her projenin kendi dinamiklerine göre gerçekleştirilen etkinlikler arasında ilk sırada yapay zeka tokeni olarak bilinen SingularityNET (AGIX) bulunuyor. Token Unlock’un paylaşımlarına göre ayın 28 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte 8,97 milyon AGIX tokeninin kilidi açılacak. Yaklaşın 65 milyon değerinde olan bu açılım varlığın 0,71 temsil ediyor. Bu etkinlikten bir gün önce YGG ve NYM tokenlerinin kilidi açılacak.

token
Kaynak: X / Token Unlock

27 Şubat’ta yapılacak bu etkinlikte Yield Guild Games (YGG) 16,69 milyonluk bir tokeni piyasaya sürecek ve varlığın yüzde 5,57’sine tekabül eden 8,62 milyonluk bir açılım olacak. NYM tokeninin ise yüzde 3,63’lük bir kısmı piyasada işlem görmeye başlayacak.

Token Unlock’un öne çıkan olarak ele aldığı varlıklar arasında SUI ve OP tokenleri de var. SUI, 29 Şubat’ta 4 milyonluk bir varlığın kilidi açacak ve bu varlığın 0,34’lük bir kısmına denk geliyor. Optimisin tokeni de aynı tarihte piyasa yüzde 2,52’lik bir token sürecek ve bu oran 24, 16 milyona denk geliyor. Dolar basında ise yaklaşık 88 milyon değerinde. Aynı zamanda 29 Şubat’ta PRIME, EUL, MANTA gibi tokenlerin kilit açılımı da gerçekleşecek. Echelon Prime (PRIME) yaklaşık yüzde 4,89’lük bir kısmı paylaşılacak. 20 milyonluk 1,66 milyon PRIME tokeni piyasa çıkacak. MANTA Network üzerinde ise yaklaşık 1,87 milyon MANTA tokeni işleme başlayacak.

1 Mart’ta açılacak tokenler arasında dYdX, ACA, ZETA, TORN tokenleri bulunuyor. Bu tarihte varlığın yüzde 1’lik bir kısmına denk gelen 33,33 milyon DYDX tokenı piyasaya sürülecek. ACA coinde ise 2,74 milyonluk tokenin kilidi açılacak. Yine öne çıkan varlıklardan biri olan ZetaChain ise 13 milyon dolar değerinde yüzde 2,24’lük bir tokenin kilidini açacak. Token kilidi açma etkinliğinin yanında piyasaya çıkan ön satışlarda yatırımcının dikkatini çekiyor. Bunlardan biri olan Sponge V2 yakında sonlanacak ön satışlardan biri.

Sponge V2 sona yaklaşıyor

Ön satış aşamasında sona yaklaşan ve listelenme sonrasında yükselmesi beklenen coinlerden bir olan Sponge V2, geçen yıl piyasaya sürülen Sponge projesinin devamıdır. Bir oyna kazan oyunu olarak geliştirilen projenin, geçen yıl çıkan ve büyük heyecan yaratan Sponge projesinin elde ettiği başarıyı yakalaması bekleniyor. Sponge V2, Ethereum ağının yanı sıra Polygon ağında yer alıyor. Bu yeni meme coin yazının yazıldığı sırada 10,508,046.64 dolar topladığını açıkladı ve bu miktar sona yaklaştığının bir göstergesi sayılıyor. Ayrıca token projesinin en ayırt edici noktası yüzde 280 getiri sağlayan AYP oranıdır.

Stake to bringe yöntemiyle alınan token yalnıza resmi web sitesinde satılıyor. Varlığı satın almak için MetaMask veya Wallet Connect gibi  cüzdanlar kullanılabilir. Ayrıca Best wallet gibi alternatif cüzdan çeşitleri de seçenekler arasında. Ödeme aracı olarak ise ETH ve USDT kullanılır. Bunun dışında kart ile de Sponge V2 tokeni alabilirsiniz. Son olarak Sponge V2 meme coinin güncel satış fiyatı 0.001161 dolardır.

Sponge V2 Satın Al

coinpedia

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin