Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

24 Temmuz kripto para piyasaları özeti ve Bitcoin’de son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 Temmuz Çarşamba, kripto para piyasaları değer kaybı devam ediyor. Son fon çıkışları neticesinde kripto para pazarları toplam değeri coinmarketcap verilerine göre 267,1 milyar dolar seviyesine düşmüş durumda. 24 saatlik ortalama işlem hacmi ise 60 milyar doların altında ve düşük seyrine devam ediyor.

İlk 20 kripto paranın dün aynı saatlerde ortalama değer kaybı yüzde 6,25 iken şu an kripto 20’nin ortalama yüzde 3,14 oranında düşüş yaşadığını görüyoruz. Bu durum düşüş hızının yavaşladığını gösteriyor.

Piyasanın en büyük kripto parası Bitcoin ise şu an 3,95 oranındaki değer kaybı ile ortalamanın üzerinde bir gerileme yaşayarak piyasayı aşağı çekmeye devam ediyor. Dün 10.000 dolar psikolojik destek seviyesinin altına düşen BTC, mevcut destek seviyelerine tutunup düşüşünü yavaşlatacak alıcılar bulabilecek mi? merak konusu.

24 Temmuz Bitcoin fiyat analizi

Bitcoin gün kapanışını 9.615 dolar seviyesinde yaptıktan sonra güne alıcılı başlayarak bir miktar toparlanma gösterdi. Bu toparlanma hareketi ile 9.700 dolar seviyelerin işlem gören BTC/USD paritesi, düşük hacimli alım satımlar görüyor.

Kısa vadeli düşüş trendi içinde bulunan Bitcoin için özellikle 9.600 – 9.500 destek alanı büyük önem arz ediyor. Bitcoin gün içerisinde bu destek bölgesine tutunamazsa düşüşün daha da derinleşmesi beklenebilir.

BTC/USD paritesi gün içinde 9.800 dolar seviyesine ulaşabilirse yeni bir yükseliş dalgasına girip 10.500 dolara doğru hareket edebilir. Şu an aşırı satım koşullarını işaret eden önemli teknik göstergelerin yönlerini kuzeye çevirmesi de toparlanma sinyali olarak takip edilmelidir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin