Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor
Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor

24 Ocak Bitcoin analizi: BTC fiyatı önemli bir destek seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, ABD doları karşısında 9 bin doların altına düştü ve 8.200 dolarlık fiyat alanındaki desteği test ediyor. Öngörülen düşüş eğilimi, piyasadaki doğal oynaklık ve destek eksikliğinden kaynaklanıyor.

Bitcoin fiyat analizi

Coinbase’deki 3 saatlik 25 günlük BTC/USD hareketini analiz ederken, ticaret fiyatı büyük desteklerin altına düştüğü için kripto paranın şu anda bir gerileme ile karşı karşıya olduğunu görüyoruz.

8.800 dolar ve 8.500 dolarlık desteklerin aktif olmadığı anlaşılıyor çünkü Bitcoin fiyatı şu anda kritik fiyat alanı etrafında 8.200 dolardan işlem görüyor. BTC’nin 8.000 doların altına düşmesi ve kazanılan tüm kilometre taşlarını kaybetmesi de muhtemel.

20 günlük Bollinger Bantları orta derecede genişliyor ve bu nedenle önümüzdeki günlerde oynaklık başlayabilir. Bununla birlikte, 9.000 doların üzerine çıktıktan sonra hızlı bir düşüş trendi oluştu ve fiyat düştü.

Teknik göstergeler

Teknik göstergeler, Bitcoin 8.200 dolarlık desteği test ettiğinden ayıların hakimiyetini doğruluyor. MACD hattı, bir death crossover için sinyal hattı tarafından bir geçişe yaklaşıyor gibi görünüyor.

BTC RSI, 28.33 olarak işaretlendiği ve yoğun satış baskısını gösteren 30’da büyük desteğin altına kaydırıldığı için bir boğa seansının kırıldığını da gösteriyor.

cryptonewsz


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin