https://ambcrypto.com/eos-ethereum-classic-stacks-price-analysis-14-april/
10 Eylül EOS fiyat analizi: EOS için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

24 Ağustos EOS analizi: Yükseliş ivmesi sürecek mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son 24 saatte yüzde 3,25 değer kazanan EOS, bu haberin yazıldığı an itibarıyla 3,39 dolardan işlem görüyor. Kripto para biriminin toplam hacmi 3,2 milyar dolara yaklaşırken 24 saatlik hacim de 2 milyar doların üstüne çıktı. 

EOS fiyat grafiği

EOS için yükselişin devam edebileceği düşünülüyor

Günlük grafik, EOS fiyatının 13 Ağustos’tan 16 Ağustos’a kadar yükselişte olduğunu gösteriyor. 17 Ağustos’tan itibaren ise kripto para yüzde 14’ün üzerinde bir geri çekilme yaşadı ve tekrar hızlanmadan ve yükselişine devam etmeden önce 3,14 dolara dokundu.

Geri çekilmeden önce, fiyatlar tarihsel olarak belirlenmiş bir direnç seviyesini arka arkaya üç gün boyunca kıramadan test etti. Mart ayından bu yana direnç seviyesi sabit kaldı ve fiyatların yükselişe geçmeden önce direnci bir kez daha test etmesi bekleniyor.

Son iki gündeki son fiyat artışı, EOS’un direnç seviyesini yeniden test etmesi için beklenen yeni bir yükseliş hareketinin başlangıcı olabilir.

3,89 dolar kırılabilir mi?

Bir saatlik grafikte, EOS/USD yükselen bir üçgen grafik modeli oluşturdu ve fiyatın da son birkaç gündür yükselen bir trend çizgisinde işlem gördüğünü gösteriyor.

Yükselen üçgen grafik paterni, kanaldan yukarıya doğru bir kopuşun açık bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Bu, 3,89 dolarlık direnci kırmak için yeterli bir yükseliş hareketi oluşturacaktır. Grafik deseni ayrıca kripto paranın kaydettiği her geri çekilmeyle birlikte yeni yüksek seviyeler belirlemeye devam ettiğini gösteriyor. Bu ayrıca, yukarı yönlü ivmenin de arttığını ortaya koyuyor.

14 günlük RSI da fiyatların yükseliş eğilimi gösterdiğini ve fiyatların mevcut yükseliş eğilimine devam edecek ivmeye sahip olduğunu gösteriyor.

Bu arada bugünkü Litecoin ve Tezos analizlerimizi de buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir