Tanınmış trader, 2021’de uçuşa geçmesi beklenen 8 kripto parayı açıkladı
Tanınmış trader, 2021’de uçuşa geçmesi beklenen 8 kripto parayı açıkladı

23 Temmuz Bitcoin fiyat analizi: BTC için düşüş ihtimaline dikkat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

6 haftalık istikrarlı konsolidasyon ve düşük oynaklıktan sonra, Bitcoin fiyatı sonunda hareketlenmeye başladı. Kripto varlığın 21 Temmuz’daki girişimlerinden sonra, Bitcoin 24 saat boyunca 9.333 doların üzerinde konsolide oldu ve ardından başka bir ralli ile yoluna devam etti. En son fiyat artışı, Bitcoin’i 9.447 dolardan hemen direncin üzerine çıkardı ve ardından neredeyse 5 hafta sonra 9.559 doları test etti.

Oynaklığın oldukça belirginleşmesi ile kripto varlık bir belirsizlik hissi göstermeye devam ediyor.

Bitcoin 1 saatlik grafik

16 Temmuz’daki düşüşten sonra, Bitcoin’in yükseliş kesintileri aşağıdaki kısa vadeli grafikte üç farklı kalıba ayrılabilir. Yukarı doğru ilk hamle, Twitter’a düzenlenen hack saldırısını takip eden kurtarma aşamasında oluşan artan bir üçgenden sonra geldi. İlk ralli Bitcoin’in 9.333 doları ihlal etmesine sağladı. Pek çok kişi düzeltme beklerken fiyat yükseliş bayrağı paternine yol açtığı için geri çekilme en düşük seviyedeydi ve bu da en son patlamaya yol açtı.

Güçlü alım baskısı eşliğinde BTC, 22 Haziran’dan bu yana ilk kez 9.400 doları aştı ve bir sonraki direnç seviyesi olan 9.559 dolara çıktı. Bitcoin destekçileri, bu haberin yazıldığı sırada kripto varlığın başka bir yükseliş bayrağı deseni sergilemesinden memnun görünüyor.

Düşüş olasılığı var mı?

Böyle bir yükseliş hareketinden sonra bir düzeltme ihtimali asla göz ardı edilemez. Bu nedenle, kripto varlığın önümüzdeki birkaç gün boyunca 9.405 ila 9.559 dolar arasında kalması açıkça mümkün.

Kısmi düşüş baskısı altında bir soğuma dönemi, varlığın desteğin üzerindeki konumunu 9.405 dolar seviyesinde tutmasına izin verecek, bu da uzun vadede olumlu bir işaret olacaktır. Ancak büyük bir satışın yolda olabileceği ihtimali asla unutulmamalı.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) yazı yazıldığı sırada aşırı alım aralığındaydı. Bu nedenle bir tür geri çekilme yapabilir ve 56’ya kadar düşebilir. Bu nedenle grafikler şu anda ayıları boğalardan daha fazla destekliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin