Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler
Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler

23 Haziran altcoin analizi: Tezos ve Dash cephesinde son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası hafta sonu boyunca dalgalı bir seyir izledi ancak genel günlük fiyat hareketi bu sapmayı yansıtmadı. Bitcoin fiyatı grafiklerde güçlü bir yeşil mum gördüğü için altcoin pazarı da yeşillendi. Ancak grafiklerdeki bu iyi görünüme rağmen kripto para piyasası güçlü bir yükseliş ivmesine giremedi. Bugünkü altcoin analizimizde konuklarımız Tezos (XTZ) ve Dash (DASH).

23 Haziran altcoin analizi

Tezos (XTZ)

altcoin, tezos, xtz, tezos analizi, tezos grafiği, tezos fiyatı, free tezos

Çoğu kripto para birimi gibi, Tezos da dar bir aralıkta sıkışmış durumda. XTZ fiyatı bir süredir 2,5 ila 2,7 dolar arasında değişiyor. Bu haberin yazıldığı sırada 2,64 dolardan işlem gören kripto paranın direnç seviyesi 2,77 dolar, destek seviyesi ise 2,41 dolar olarak kaydedildi. Piyasa son bir haftadır biraz daha hareketli.

Söz konusu hareketlilik Bollinger Bantları tarafından da onaylandı.

Coinbase’in Tezos desteği ekleyeceğini bildirmesinin ardından XTZ fiyatında bir yükseliş bildirildi. Ancak güçlü bir ivmeye sebep olamayan bu yükseliş geçiciydi. Mevcut aşağı yönlü ivmeye rağmen kripto para biriminin yılın başından bu yana kaydettiği kazanç yüzde 97 gibi etkileyici bir seviyede.

Dash (DASH)

altcoin, dash, Dash grafiği, dash ne kadar, dash satın al, dash dolar

Gizlilik merkezli özellikleri nedeniyle ilgi gören Dash’in pazardaki büyümesi de iyi seviyelerde. 2020’nin başından bu yana yatırımcılarına yüzde 74,97 kazandıran kripto para birimi, bu haberin yazıldığı sırada 71,70 dolardan işlem görüyor. Direnç seviyesi 80,60 dolarda. Destek noktası ise 65,42 dolar olarak kaydedildi.

MACD göstergesine göre, çubuklar sıfırın altında olduğu için kripto para satıcıların bölgesinde. Ancak satış baskısı şimdilik sona ermişe benziyor.

Bu arada bugünkü Bitcoin fiyat analizimizi okumayı ihmal etmeyin. Bitcoin grafiğinde death cross görülmek üzere ve her an her şey olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin