XRP yatırımcıları buraya: Bu seviyelere dikkat etmelisiniz! Teknik analiz
XRP yatırımcıları buraya: Bu seviyelere dikkat etmelisiniz! Teknik analiz

23 Eylül Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugünün işlem seansını 0,2329 dolardan açan Ripple, 0,2338 dolarla zirveye ulaştıktan sonra 0,2306 dolarla en düşük seviyeyi gördü. Bu yazının yazıldığı esnada fiyat %0,8’lik küçük bir kayıpla 0,2311 dolarda. 

23 Eylül Ripple günlük fiyat grafiği

23 Eylül Ripple fiyat grafiği
23 Eylül Ripple fiyat grafiği

Ripple, arka arkaya üç gün boyunca 0,228 dolarda bulunan destek seviyesini kıramadı. Grafik ayrıca trader’ların kripto para biriminde uzun süre kaldığı dün hariç olmak üzere, fiyatların düşüş eğilimine yeniden başladığını gösteriyor.

XRP yatırımcıları arasındaki olumsuz hissiyat sürüyor

Günlük grafikler, yatırımcıların hâlâ güçlü bir olumsuz önyargıya sahip olduğunu gösteriyor. Daha uzun trend, fiyatların dün trader’lar için yüksek oynaklığa sahip düşüş bayrağından yeni çıktığını gösteriyor.

Günlük fiyat analizi, dünkü boğaların ardından bugün düşüş hareketinin yeniden başladığını gösteriyor. 0,228 dolarlık destek seviyelerinin, fiyatların yapı dışına çıkması ve düşüş eğilimine girmesiyle kırılması bekleniyor.

Söz konusu beklenti, şu anda 30 seviyesinin ortalarında olan ve aşırı satım bölgesine yaklaşan RSI gösterge okumaları ile doğrulanıyor. Gelinen nokta, kripto para biriminin short için önyargılı olduğunu ve destek seviyesini 0,228 dolardan kırma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. Bu nedenle analistlere göre günlük grafiklerde kısa pozisyonlar, uzun vadeli trader’lar için makul bir ticaret olabilir.

Saatlik grafikler ne anlatıyor?

1 saatlik Ripple grafiğine bakıldığında kripto paranın şu anda düşüş bayrağında işlem gördüğünü ve fiyatların yükselen bir kanalda hareket ettiğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte bu kanallar, piyasaları saatlik grafiklerde 0,2343 dolardaki pivot destek seviyesi S1 civarında açtıktan sonra üst trend çizgisinin direnç seviyelerine ulaşamamasının ardından son birkaç saat içinde ivme kaybetmiş görünüyor.

Saatlik grafikler, fiyatların alt kanalın alt trend çizgisine yaklaştığını ve muhtemelen bazı dirençlerle karşılaşacağını gösteriyor. Düşüş bayrağındaki azalan dalgalanma ile fiyatlar, yükselen kanalda sürekli ticaretin tüm ivmesini kaybetmiş görünüyor. Bu nedenle fiyat yükselen kanaldan aşağıya doğru kırılabilir ve 0,2289 dolarlık destek seviyesine yaklaşabilir.

Daha büyük zaman dilimlerine sahip bir kombinasyon, saatlik fiyat grafiklerinin 0,2289 dolarlık destek seviyesini test ettikten sonra aşağı yönde bir itme görebileceğini ima ediyor. Bu olursa bir sonraki durak 0.2222 dolardaki S2 destek seviyesi olabilir.

Bu arada 23 Eylül Bitcoin fiyat analizi için buradaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin