piyasa 20 milyar dolar
22 Haziran’dan beri en büyük düşüş gerçekleşiyor! Piyasa 20 milyar dolar eridi

22 Haziran’dan beri en büyük düşüş gerçekleşiyor! Piyasa 20 milyar dolar eridi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasayı domine eden Kripto para olan Bitcoin, bir kez daha tüm kripto para piyasasını sallamayı başardı. Diğer altcoinlere yapılan yatırımları direkt ve hızlı bir şekilde etkileyen Bitcoin, 2 saatlik süre içerisinde 6700 dolardan 6380 doları gördü. Şu an piyasa 20 milyar dolar azalarak büyük bir satış dalgasında olduğunu teyit ediyor.

Bir gün önce Bitcoin fiyatı 6800 dolar seviyelerine kadar yükselmiştir. Piyasa hareketlerine bakıldığında bugün yaşanan düşüş, 22 Haziran’dan beri kripto para piyasasının bir gündeki en büyük düşüşünü ifade ediyor.

piyasa sermayesi 10 temmuz

Kripto piyasasının en büyük ikinci kripto parası Ethereum yüzde 10 aşağı geldi

Bitcoin düşünün bir sonucu olarak, diğer altcoinlerde de büyük düşüşler görüldü. Buna göre Ethereum, son 24 saatte, değerinin yüzde 10’unu kaybetti. En ağır kaybı ise 5. sırada yer alan kripto EOS yaşadı. EOS buna göre değerinin yüzde 13’ünü kaybetti. IOTA’nın düşüşü şu an için yüzde 10,3 ve Cardano ise yüzde 9,7 düşüş gösteren en büyük kaybeden kripto paralardan biri olarak kaydedildi.

ilk on kripto 10 temmuz

Piyasa 20 milyar dolar fon kaybı yaşıyor

Kripto para piyasası 24 saat önce 274 milyar dolar değerinde bulunuyordu. Şu an ise coinmarketcap verilerine göre 253 milyar dolarda bulunuyor. Kripto para piyasası sermayesinin en yüksek ulaştığı en yüksek seviye olan 830 milyar dolar ise Ocak ayında görülmüştü. Bu tarihten bir yıl önce ise piyasa sermayesi sadece 92 milyar dolardı.

1 yıllık piyasa sermayesi

KCS yeşilde duran birkaç coinden biri olarak dikkat çekti

Kucoin Shares (KCS) bu kırmızı günde yeşil olan birkaç coinden biri. Kucoin borsası yerel tokeni olan KCS, yeni bonus güncellemesinin duyurulması haberi ile yüzde 16 oranında bir yükseliş kaydetti. İlk yüz coin arasında şu an için en kötü performansı gösteren coinleri sıralarsak; Waltoncoin yüzde 18, Ethos yüzde 17 ve Bancor yüzde 16,4 düşüş gerçekleştirdi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin