Sürpriz iddia: “Çılgın” altcoin rallisi bu tarihte başlayabilir!
Sürpriz iddia: “Çılgın” altcoin rallisi bu tarihte başlayabilir!

22 Haziran altcoin analizi: Litecoin ve Ethereum Classic yükseliş sinyalleri veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Analistlere göre Litecoin ve Ethereum Classic kısa ve orta vadeli zaman diliminde yükseliş momentumu gösteriyor. Bugünkü altcoin analizimizde LTC ve ETC’i konuk ediyoruz.

Litecoin (LTC)

litecoin, free litecoin, litecoin yorum, 1 litecoin kaç tl, litecoin kaç tl, moon litecoin, litecoin fiyat, litecoin grafik

Litecoin grafiği dört saatlik zaman diliminde düşen kama oluşumu gösterdi. Bu şu an için elimizdeki en güçlü yükseliş işareti. Olası bir yükselişin %0,5 ila %8 arasında değişen bir fiyat artışıyla sonuçlanabileceği ifade ediliyor.

İlk direnç 43,89 dolarda yer alıyor zira bu nokta 18 Haziran’dan bu yana tüm yükselişleri engelleyen bir seviyeydi. Bu seviyenin ihlali kamanın doğrulanmasına sebep olacak. Nihai ve iyimser hedef ise analistlere göre %7,5 artışla 47,15 dolar olabilir.

Litecoin Vakfı’nın başındaki isim Charlie Lee, yaklaşan MimbleWimble uygulamasının Monero veya Z-Cash gibi gizlilik odaklı diğer protokollerden çok daha iyi ölçeklenebileceğine dikkat çekti.

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic fiyatı haziran başından bir düşüş gördü ancak simetrik üçgen oluştuğu için token adına şans her an dönebilir. Bu haberin yazıldığı esnada ETC 6,32 dolardan işlem görürken kripto paranın piyasa değeri 733 milyon dolar. ETC’nin 24 saatlik işlem hacmi ise 524 milyon dolar olarak kaydedildi.

Aşırı alım bölgesine gelmek üzere olan RSI göz önüne alındığında olası bir kopmanın boğa yönünde olacağı düşünülüyor.

Bu arada ünlü bir CEO, Bitcoin boğa piyasasının başlangıç tarihi ile ilgili bir tahmin paylaştı. Öğrenmek için tıklayın.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin