Ünlü Analist Polkadot için bu etkinliğin önemine vurgu yapıyor
Ünlü Analist Polkadot için bu etkinliğin önemine vurgu yapıyor

21 Mart Polkadot (DOT) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve kripto para piyasası, yeni hafta başladığında bir satış düşüşü yaşadı. Bu değer kaybı, altcoin piyasasında da görüldü. Polkadot [DOT], piyasaya giren ve fiyatı aşağı çeken ani bir düşüşe tanık olan çok büyük bir altcoin oldu.

Yazım sırasında DOT, 34.07 milyar dolarlık piyasa değeri ile 36.94 dolardan işlem görüyordu.

Polkadot’un değeri artıyordu ve direnişi aşmayı başarmıştı. Bununla birlikte, fiyat 38.85 $’ın üzerine çıkmaya başladığında, DOT değerinde ani bir düşüşe yol açan bir satış baskısı gelişti.

Varlık, 12 saat içinde değerinin neredeyse %10’unu kaybetti, ancak şimdi daha yüksek seviyeleri inşa ettiği görülüyor. Mevcut piyasa dalgalı. Bu nedenle son gelişmeler başka bir fiyat dalgalanmasının görülebilmesi için biraz istikrar gerektirebilir.

Polkadot fiyatında hareketlilik

Bollinger Bantları, geçen gün tanık olunan vahşi fiyat hareketine işaret ederek büyük ölçüde ayrıldı. Bu, piyasanın son derece volatil olduğu anlamına geliyordu. Bu arada, sinyal çizgisi şamdanların üzerinde hareket ederken, düşen değer ayıların öne geçmesinin önünü açtı. 50 hareketli ortalama da fiyat çubuklarının üzerinde bir pozisyon aldı, bu da satışın DOT değerinde neden olduğu çöküşün bir göstergesiydi.

Dijital varlık iyileştikçe, göreceli güç endeksi, aşırı satım bölgesine dokunduktan sonra DOT’un geri döndüğünü belirtti. Ancak grafik, aşırı satım bölgesine yakın kaldığını vurguladı. Bu nedenle, piyasa da giderek düşüş gösteren negatif bir ivme gösterdi.

Mevcut Polkadot piyasası son derece volatil. Dijital varlık, bir gecede değerinin %10’undan fazlasını kaybetti. Polkadot piyasadaki traderlar lehine bir fiyat dalgalanmasına tanık olmak için mevcut piyasa eğiliminden kurtulmak zorunda kalacak.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin