Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

21 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve VeChain (VET) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatının 11.000 dolar tarafından reddedilmesinin ardından düşüşe geçen piyasa, son 24 saatte önemli bir satış baskısıyla karşı karşıya kaldı. Bu baskıdan Bitcoin Cash de nasibini aldı. VeChain ise son birkaç gündür ılımlı kazançlar elde ediyor ancak sert direnç nedeniyle durakladı.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

21 Eylül Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği
21 Eylül Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği

Bitcoin 11 bin doların hemen üstünden 10.650 dolara düşerken BCH de 218 dolarlık destek seviyesinin altına düştü. Destek olarak 220 dolar civarındaki güçlü bölge kaybedildiğinden BCH’nin hasar alması devam edebilir. Bu nedenle analistlere göre kripto para biriminin birkaç gün içinde 200 doları dahi test etmesi muhtemel.

Aroon Göstergesi, son birkaç haftadır karışık sinyaller vererek kesin bir eğilimin olmadığını vurguluyor. Ancak yazı yazılırken, Aroon Down (mavi), bir düşüş hareketinin yaklaştığını belirtti zira Aroon Up’ın (turuncu) üstünden geçti.

VeChain (VET) fiyat analizi

21 Eylül VeChain fiyat grafiği
21 Eylül VeChain fiyat grafiği

VeChain, 0,0158 dolarlık direncine doğru yükselişe geçti ancak bu seviyede reddedildi. O zamandan beri fiyat hareketi, alıcıların fiyatı yukarı çekmeye çalıştığı, ancak güçlü düşüş hissiyle karşılanan alıcılarla bir miktar kararsızlık gördü. OBV ve fiyat, bu haberin yazıldığı anda daha düşük bir düşüş yaşadı.

Son birkaç gün içinde yukarı doğru hareket eden Awesome Osilatörü ivmesini kaybetti ve düşüş bölgesine geçebilirdi.

VET’in 0,0125 – 0,013 dolar bölgesinde düşüşünü durdurması mümkün. Bu bölgenin altındaki bir düşüş ise fiyatı 0,011 dolarlık desteğe götürebilir.

Bu arada 21 Eylül Tron ve Compound analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin