featured

2024’teki Bitcoin halving etkinliği sonrasında takip edilmesi gereken 6 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2024’teki bir sonraki bitcoin yarılanmasından önce satın alınacak kripto: Potansiyel olarak yüksek getiriler için ETH, ADA, SHIB, BLUR ve LUNC gibi en iyi seçimleri keşfedin

2024 yılının ilk yarısında gerçekleşecek olan Bitcoin halving etkinliği, bazı altcoin’lerin fiyatlarında büyük yükselişler kaydetmesine olanak sağlayabilir. Bu altcoin’ler arasında ETH, ADA, SPONGE V2, BLUR ve LUNC bulunuyor. seçili altcoinlerde potansiyel büyümeyi artırıyor.

Bitcoin halving etkinliği kripto para piyasasını canlandırabilecek etkinliklerden bir tanesi olduğu için 2024 yılının öne çıkan olaylarından bir tanesidir. Peki, bu altcoin’ler nedir ve giriş yapmak için doğru zaman geldi mi?

1.Ethereum (ETH)

Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, şu anda yatırımcıların ilgisinin artması sebebiyle fiyatında da bir artış kaydetmeye hazırlanıyor. Coşkudaki bu artış, piyasa lideri olan Bitcoin’in 52,000 dolar sınırını aşan kayda değer tırmanışının hemen ardından geldi. Son dört günlük süre içinde Ethereum’un fiyatında belirgin bir artış görüldü ve bu da piyasa tasfiye dalgasına yol açtı.

Bitcoin Halving Ethereum ETH

Yükseliş eğilimi, özellikle tasfiye edilen işlemlerin hacmini etkiledi. Bundan en çok etkilenenler ise short pozisyonlara sahip yatırımcılar oldu. ETH, son 24 saatte %1 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 2,804 dolar civarında işlem görüyor. En büyük altcoin, haftalık grafikte ise %13 oranında değer kazandı. Bu performans, Ethereum’u Bitcoin halving etkinliği öncesinde en umut verici yatırım araçlarından biri olarak konumlandırdı.

2.Cardano (ADA)

Cardano, dünya çapında olumlu bir etki yaratmak için yenilikler yapmaya ve değişim temsilcilerini güçlendirmeye adanmış öncü bir hisse kanıtı blockchain platformudur. Platformun yerel dijital para birimi ADA, son zamanlarda kripto para piyasasındaki daha geniş bir artışa paralel olarak değerde kayda değer bir artışa tanık oldu.

Bu yükseliş trendi, fiyatının şu anda 0,60 dolar sınırını aşmasıyla gözde altcoin’i beklenen halving etkinliği öncesinde daha fazla kazanç elde edecek şekilde konumlandırdı. Cardano fiyatının 0,6034 dolardan işlem görmesi ile piyasa değeri, geçtiğimiz hafta yüzde 14’lük etkileyici bir artışla 12,3 milyar dolara yükseldi. Bu yükseliş eğilimi ADA için önemli bir büyümenin devam etme olasılığına işaret ediyor.

3.Sponge V2

Kripto para alanındaki pek çok analiste göre Sponge Token V2, dikkat çeken bir isim olarak ön plana çıkıyor. Yeni versiyonu ile meme coin dünyasında önemli bir rol üstlenen Sponge’un 2024 yılında iyi bir yükseliş kaydetmesi bekleniyor.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

Sponge, 2023’ün en parlak performans gösteren kripto para birimlerinden biriydi. Yaklaşık bir milyon dolarlık bir piyasa değeriyle başlayan proje, kısa süre içinde 100 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Bu da erken dönem yatırımcılarının önemli kârlar elde ettiğini gösteriyor. Sponge, lansmanından hemen sonra hem merkezi hem de merkezi olmayan bir dizi önde gelen kripto borsasında listelendi.

Bu durum, erken yatırımcıların hâlâ ilk hamle avantajına sahip olabileceği anlamına geliyor. Stake-to-bridge aşamasının tamamlanmasının ardından, SPONGEV2’nin kripto borsalarında daha yüksek bir fiyatla listeleneceği öngörülüyor.

Sponge V2, Bitcoin ETF onayları ve 2024’ün başlarında beklenen bir sonraki halving etkinlikleri gibi önemli kripto olaylarıyla aynı döneme denk geliyor. Bu, Sponge V2’nin piyasaya mükemmel bir zamanlama ile girdiğini gösteriyor. Bu yüzden Bitcoin halving etkinliğinden sonra bu altcoin de büyük oranlarda değer kazanma potanisyeline sahiptir.

Sonuç olarak, Sponge yatırımcıları, resmi web sitesini ziyaret edip kripto paralarını stake sözleşmesine kilitleyerek önümüzdeki 4 yıl boyunca ödüllerin yanı sıra eşit miktarda Sponge Token V2 alma fırsatını da yakalayabilirler.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

4.Shiba Inu (SHIB)

Meme tabanlı bir dijital para birimi olan Shiba Inu Coin, son zamanlarda kripto dünyasında öne çıktı ve cesaret verici bir yükseliş eğilimi sergiliyor. Son 13 gün içinde gözde meme coin, düşen direnç trendinden sonra önemli bir değer artışı kaydetti. SHIB son günde %1,11’lik bir artış yaşayarak fiyat noktasından sıfıra düşmeye yaklaştı.

Shibarium’un token yakımının yarattığı ivme ve güçlü piyasa talebi SHIB fiyatının, özellikle yaklaşan BTC halving etkinliğiyle birlikte yakında 0,00001 dolar eşiğinin üzerine çıkabileceğini ve onu potansiyel yatırım için en iyi altcoin olarak konumlandırabileceğini gösteriyor.

5.Blur (BLUR)

NFT pazarında ve toplayıcı sektöründe önemli bir figür olan Blur (BLUR), en ileri özellikleri sunmaya devam ediyor. Altcoin’in fiyatı son dönemlerde bazı dalgalanmalara maruz kaldı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,72 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat, haftalık en düşük seviye olan 0,60 dolara ve sonrasında en yüksek seviye olan 0,77 dolara ulaştı. Bu oynaklık, kripto pazarının öngörülemez doğasının altını çizerken aynı zamanda önemli kazanç potansiyeline de işaret ediyor.

Blur fiyatının arkasındaki ivme, mevcut arz seviyelerini aşmaya istekli alıcı akınının etkisiyle artıyor. Bitcoin de dahil olmak üzere daha geniş kripto pazarının güç işaretleri göstermesiyle BLUR, mevcut tabanından kayda değer bir yükseliş için iyi bir konuma sahip. Dolayısıyla bu altcoin hem yatırımcılar hem de piyasa gözlemcileri için heyecan verici beklentiler vadediyor.

6.Terra Classic (LUNC)

Küresel ödemelerde fiyat istikrarını sağlamak için operasyonlarını stable coin’ler üzerinde sabitleyen dikkate değer bir blockchain protokolü olan Terra Classic, şu anda daha geniş kripto pazarında iyimser bir trendin tadını çıkarıyor. Terra Classic’in (LUNC) fiyatı son 24 saat içinde %5 oranında bir artıi kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,000128 dolar civarında işlem görüyor.

Bu olumlu momentum, LUNC token’larına yönelik yakma mekanizmasının yanı sıra LUNC stake etme ve artan ticaret hacmindeki etkileyici artışla daha da güçleniyor. Bitcoin’in 52,000 dolarda bulunan direnç noktasının ötesine geçmesiyle desteklenen kripto para piyasası, halving etkinliği yaklaştıkça daha fazla kazanç bekleyerek Terra Classic ve daha geniş pazar için parlak bir görünüm sunuyor.

Sonuç olarak

2024 yılı içinde Bitcoin halving etkinliği yaklaşırken Ethereum, Cardano, Sponge V2, Shiba Inu, Blur ve Terra Classic izlenecek önemli altcoin’ler olarak öne çıkıyor. Son performansları ve stratejik gelişmeleri, onları potansiyel büyüme için konumlandırıyor ve çeşitli yatırım fırsatları sunuyor. BTC fiyatı yükseldikçe sermayenin altcoin’lere, akması bekleniyor.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin