altcoin
2020'de dikkatleri üzerine çekebilecek 3 altcoin - Kripto Para Haber

2020’de dikkatleri üzerine çekebilecek 3 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, giderek daha fazla talep görüyor ve akıllı para nihayet geleneksel finans sistemine entegre oluyor. Bu durum, piyasaya istikrar getirirken, birçok altcoin bundan faydalanmayı sürdürüyor.

2019’un başlangıcı tamamen kasvet ve beklentilerin yeniden düzenlenmesiyle ilgili olsa da, kripto yatırımcıları, özellikle de uzun süredir içinde olanlar için iyi bir başlangıç oldu. Gelecek yılda mevcut momentum, yeni oyuncuların girmesi ve kripto paraların manşetlerde daha çok yer almasıyla artabilir.  İşte 2020’de herkesin radarında bulunması gereken 3 altcoin.

Tron (TRX)

İyi bilinen bir kişiler arası dağıtım protokolü olan BitTorrent, bu yılın Temmuz ayında TRON tarafından satın alındı. TRON’un amacı, nihayetinde platformu meşrulaştırmak ve onu kendi blok zincir ağı ile birleştirmek. Sonuç olarak, BitTorrent’in dünya çapında 100 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğu ve internet üzerindeki tüm trafiğin yüzde 33’ünü oluşturduğu söyleniyor.

TRON, platforma bant genişliği ve depolama alanı ekleyecek ve eski BitTorrent modeli daha hızlı indirmelerle katılımı ödüllendirirken, kullanıcılar artık TRON’un TRX tokenini diğer kullanım durumları yanı sıra daha hızlı indirme işlemi yapmak için kullanabilecekler. Bu, gerçek kullanım örneği olarak TRX’e olan talebi artırabilir. Böylelikle TRX’in 2020’de patlama yapmasını sağlayabilir.

IoTeX (IOTX)

IoTeX projesi ilk kez 2017 yılında başlatıldı ve IoT’ye veya nesnelerin internete dayanan yeni bir blok zinciri türü oluşturma hedefine sahip. Bilmeyenler için, IoT, telekomünikasyon ve bilgisayarların ötesinde genişleyen bir İnternet kullanabilen ve birbirine bağlı cihazlar ağı üzerine çalışmalar yürütüyor.

Platform, büyümekte olan bu ağ üzerinde daha fazla koruma sağlamak için özel olarak yapılandırıldı ve kanallar arasındaki bağlantıları yöneterek farklı cihazlar arasında güvenli ve hızlı etkileşim sağlamak için yan zincirler kullanır. Örneğin, yalnızca benzer ortamlarda bulunan, benzer işlevlere sahip veya aynı güven düzeyinde iletişim kurabilen aygıtlara izin verebilir. Bu bir oyun değiştirici olabilir ve önümüzdeki yıl IoteX’i yeni zirvelere taşıyabilir.

Pundi X (NPXS)

NPXS, PundiX tarafından geliştirilmiş bir token ve Blockchain tarafından işletilen ödeme servislerinde kullanılacak. PundiX’i diğer platformlardan ayıran şey, tokenin ötesinde ve aslında satıcıların kripto para ödemelerini kolayca gönderebilmeleri ve kabul etmeleri için satış noktası donanımı kurmalarıdır. Tüm kullanıcıların ihtiyaç duyduğu bir XWallet hesabı için Pundit ekibinin kendi özel cüzdanlarını geliştirmek için farklı kripto para cüzdanı geliştirme hizmetleriyle çalıştıkları söyleniyor.

PundiX, özellikle Güneydoğu Asya pazarlarında, özellikle blockchain kullanmayan nakitsiz ödeme servisi Pundi-Pundi uygulamasını başlattığı. Bu ürün, Endonezya’da iyi bir marka bilinirliğine sahip. Bu ve birçok faktör, PundiX ve NPXS’nin 2020’de bir miktar ilgi kazanmasının nedenlerinin başında geliyor.

Ortalamanın üzerine çıkmak ve 2020 yılı için altcoin portföyü oluşturmak için bu coinler, mevcut projeleriyle incelemeye değer gözüküyor.  İyi haber şu ki projelerin tokenleri, iskontolu fiyatlarıyla iyi bir alım fırsatı olanağı sunuyorlar.

finextra


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin