Bitcoin aşığı ABD başkanlık adayından kötü haber
Bitcoin aşığı ABD başkanlık adayından kötü haber

2020 ABD başkanlık adayı kripto para bağışı kabul edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika Birleşik Devletleri’nin iki yıl sonraki başkanlık seçimlerine aday olacağını açıklayan demokrat Andrew Yang, seçim kampanyaları süresince kripto para bağışı kabul edeceğini açıkladı.

Çinli-Amerikalı bir politikacı olan Andrew Yang, 2020’de yapılacak başkanlık seçimlerinde yürüteceği kampanyada kripto para cinsinden ödemeleri kabul edecek. Buna ERC20 standartlarında tasarlanan Bitcoin, Ethereum ve tokenler de dahil olacak.

Kripto para cinsinden tek bir bağışın maksimum değerinin 2.500 dolar olacağı söyleniyor.

Kripto para bağışı ile teknoloji merkezli bir kampanya olacak

43 yaşındaki New York’lu girişimci, “Amerika için Girişim” adını taşıyan bir girişimcilik bursu organizasyonunu başarmasıyla tanınıyor.

Ayrıca, “The War on Normal People” başlıklı bir kitap yazdı. Bu kitap 18-64 yaş arası tüm vatandaşlar için aylık 1000 dolarlık evrensel temel gelir fikrini destekliyor. Bu fikir aynı zamanda Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg tarafından da destekleniyor.

Yang teknolojiye yakınlığıyla biliniyor

Yang aynı zamanda otomasyon ve yapay zekânın bir destekçisi olarak tanınıyor ve kapitalist bir ekonomide çalışırken insan refahını en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan “insan kapitalizmi” teorisini destekliyor.

Yang’ın başkanlık kampanyası, genç adayı popüler kılmak için teknolojinin gücünü kullanıyor. Twitch’te düzenli olarak video akışı yürüten Yang, şimdilerde popüler sosyal medya uygulaması Instagram’ın uzun metrajlı video içerik bölümü olan Instagram TV’de görüşlerini anlatmaya başladı.

Dijital para birimlerinin yanı sıra, kampanya süresince 2.700 dolara kadar Venmo ödemeleri de kabul ediliyor. İlgilenen bağışçılara seçmen niteliklerini doğrulamak için bir form verilecek.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

John McAfee ABD başkan adayı oluyor: “Amacım kripto topluluğuna hizmet etmek.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin