featured

2019 yılında tahmini tutan analist, bakın bu sefer ne söyledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada oldukça eski olan analistler, kripto varlıklar hakkında daha iyi tahminde bulunabiliyor. Özellikle 2018-2019 boğa ve ayı sezonunu göre uzmanların tahminleri daha iyi örtüşüyor. 2018 dönemini gören bir analist ise günümüzün yapısını yorumladı.

Lider kripto para birimi, şaşırtıcı bir şekilde üst üste 7 yeşil mum yaktı. Bugün büyük bir sürpriz olmazsa yeşil mumlara bir yenisi daha eklenecek. Tecrübeli analist, 2022 yılında Bitcoin’in gidişatı hakkında bazı deneyimlerini aktardı.

Analist 2022 yılındaki durumu 2019-2020 senesine benzetti. Son fiyat hareketinin, BTC’nin boğa döngüsünün ilk ayağını ateşlemeden önce 3.500$’a düştüğünü vurguladı. Daha sonrasında ise buradan yukarı yönlü bir ralli gerçekleştirdi. Takipçilerine, Nisan 2019’daki piyasa yapısını hatırlattı.

Analist, grafiklerle yükseliş imasında bulundu

Peter Brandt, Bitcoin’deki yükselen üçgeni grafikte belirtti. Paylaştığı grafikte sıkışan üçgen sonrasında bir patlamanın olabileceğini vurguladı.

Brandt’ın çizelgelerine bakıldığında, yükselen üçgen modelinden kopuş, Bitcoin’in bir taban oluşturduğunu ve boğa piyasasının bir sonraki ayağını başlatmaya hazır olduğunu gösteriyor. Ancak Brandt, teknik bir kırılmanın bile Bitcoin’in 2019 rallisini takip edeceğini garanti etmediğini söylüyor. Analist,

“Grafikler geleceği tahmin edemez. Grafikler olasılık bile sunmuyor. Grafikler olasılıkları önerir ve bir ticaret programında riskleri yönetmede faydalıdır. Grafik desenleri çalışabilir, başarısız olabilir veya dönüşebilir. BTC durursa, dikkatli olun.”

Bir diğer kripto analisti Dave the Wave, Brandt’in ileti dizisine, Bitcoin’in haftalık zaman diliminde daha büyük bir artan üçgen oluşturduğunu gösteren bir yanıt ile karşılık verdi. Analist, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara kadar yükselebileceğini öne sürdü.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin