17 Ağustos altcoin analizi: STEEM ve Digibyte cephesinde son durum
17 Ağustos altcoin analizi: STEEM ve Digibyte cephesinde son durum

Hem benimsenme hem de fiyat artışı ile 2019’da en iyi performans gösteren altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019’a gireli neredeyse dört ay geçti ve küresel kripto topluluğunun henüz karar vermemiş olduğu tek soru: “Hangi Altcoinler yılın başından beri en iyi sonuçları gösterdi?”.

Bu nedenle, son düşüş döneminin sonundan bu yana en fazla büyüyen dijital para birimlerinin (örneğin, makul piyasa kapitalizasyonuna sahip kripto paralar) bazılarına bakacağız.

En çok kâr yapan altcoinler

Son zamanlarda ticari değerlerinde en yüksek artışa tanık olan tokenler:

  • VestChain: VEST, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca %95 gibi büyük bir değer kazandı.
  • Bitcoin Cash: Son 24 saatlik bir piyasa hareketi ile BCH’nin fiyatı %89,66 artışla yükseldi.
  • IOST: Projenin ana ağının yaklaşık bir ay önce başlatılmasıyla teşvik edilen IOST, kısa süre önce %66’nın üzerinde bir artış yaşadı.
  • Dogecoin: Yılın başından bu yana yavaş geçen ayların ardından, DOGE yine bir atılım yaşadı, tokenin maliyeti %60 oranında arttı.

En çok benimsenen altcoinler

Belirli bir pazarın en etkili para birimleri hakkında konuşurken göz önünde bulundurulması gereken bir diğer önemli husus “kabul oranları” dır. Bu bağlamda, Weiss tarafından yayınlanan bir araştırma TRON, EOS ve WAX’in bugün piyasadaki en popüler alt varlıklar arasında olduğunu göstermekte. Dahası, bu paralar son yıllarda kripto ayı piyasasında bile kâr yapabildiler.

  • EOS – Para biriminin yerel hacmi günlük 7.000’den 4.6 milyon’a yükseldi.
  • TRON – TRON üretimi aynı dönemde 3.000’den 1,9 milyona yükseldi.
  • WAX – Proje son zamanlarda kendi bant genişliğinin 6 milyona çıktığını bildirdi.

Altcoinler Bitcoin ile daha az ilişkili

Son zamanlarda yapılan bir çalışmada, dijital varlıkların çoğunun Bitcoin ile olan korelasyonu geçen yıla kadar güçlü kalırken, son 6 ayda bu sıkı bağda gevşeme görüldüğü ve BTC düştüğü zaman daha az bilinen projelerin bile kazanç sağlayabildiği görüldü.

Bu çalışma ışığında, birçok uzman kripto pazarının şu anda geliştiğini ve insanların sadece eski ürünlerden ziyade (Ethereum, Tron, Ripple, Bitcoin, Bitcoin Cash, vb.), bir dizi farklı projeye de baktığını iddia ediyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin