2019’da hangi kripto paralara yatırım yapmalı
2019’da hangi kripto paralara yatırım yapmalı

2019 boğa koşusunda beklenen kripto para hareketleri

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finder.com, en popüler paraları kapsayan aylık anketini yayınladı. Listede 13 kripto para bulunuyor ve tümünün 2019 yılında yükseliş eğilimi göstereceği tahmin ediliyor, Cardano’nun Mart ayında %54’lük büyüme ile en büyük kazancı alacağı öngörülmektedir. Panel, yıl sonuna kadar EOS (%727), Binance Coin (%459), TRON (%449) ve Ethereum Classic’ten (%385) en büyük hareketleri bekliyor

Bitcoin ve kripto para piyasası

Panel, Mart ayının başından itibaren %2’de nominal büyümeyi öngörüyor, ancak Bitcoin’i yıl sonuna kadar yaklaşık 6.549 seviyesine iten sağlıklı bir %98’lik bir fiyat artışı bekliyor. Bu doğruysa, Bitcoin’in toplam piyasa değeri 2019’da %95’lik bir artış yaşayarak 118.8 milyar dolara çıkacak. CoinMarketCap tarafından derlenen verilere göre, Bitcoin şu anda 3.403 dolardan işlem görüyor.

Cardano

Cardano, Bitcoin ve Ethereum gibi birinci nesil blokajları çalıştırmak için gereken pahalı elektrik gereksinimlerini azaltan bir Proof of Stake (PoS) konseptinden yararlanmak üzere tasarlanmıştır. Cardano kısa süre önce 1.4 testnet sürümünü yayınladı ve şu ana kadar en önemli güncellemesiydi. Cardano’nun kripto para birimi ADA, 0,03 ABD Doları değerinde çok düşük bir değere sahip. Panelistlere göre, ADA’nın Mart ayında 0,06 dolara yıl sonunda ise 0,14 dolara çıkması bekleniyor.

EOS

EOS, merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için go-to platform olmayı hedeflemektedir. Panelistler, Ethereum ve NEO gibi benzer Blockchain’lerle rekabet etmek zorunda kaldıklarından, kısmen EOS ile ilgili karışık eleştirilere sahipler. Bununla birlikte, diğer merkezi olmayan uygulama platformları gibi, EOS hakkındaki genel düşünce, destekleyebilecekleri kullanım durumlarının sayısının neredeyse sınırsız olduğudur. EOS şu an 2.26 dolar civarında işlem görüyor. Ortalama yıl sonu fiyat tahmini, yaklaşık 18.70 dolar olarak görülüyor.

Binance Coin

Binance Coin, kripto alım satım platformu Binance’de bulunan kripto paralar arasındaki likiditeyi artırmada hizmet vermektedir. Binance CEO’su Changpeng Zhao, BNB’nin gerçek dünyada bir ödeme aracı olarak kabul edilmesi için de çalışıyor. Panelistler, 8.02 dolar civarında işlem yapan BNB’nin, yıl sonuna kadar 34.90 dolar seviyesine artacağını tahmin ediyor.

TRON

İlk 10 arasına giren TRON (TRX), Ocak ayında büyük bir kazanç sağladı ve tırmanışının devam etmesi bekleniyor. TRON’un temel amacı, müzikten video yayıncılığına ve oyun oynamaya kadar merkezi olmayan bir eğlence ekosistemi sağlamak. Platform, kullanıcıların içerik oluşturucularını TRX ile anında ödüllendirmelerine izin verecek ve aynı zamanda en büyük alımı olan dosya paylaşım devi BitTorrent’in kullanıcı tabanından da yararlanacaktır. TRON şu anda 0,025 dolar civarında işlem görüyor ve yıl sonuna kadar 0,15 dolarlık seviyeye geleceği tahmin ediliyor.

Finder Şubat 2019 raporunun tam listesi:

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir