Öncü analistler Bitcoin için “2017 benzeri boğa koşusu” sinyali tespit etti!
Öncü analistler Bitcoin için “2017 benzeri boğa koşusu” sinyali tespit etti!

2019 Bitcoin tahminleri doğru çıkan şirketten yeni BTC öngörüsü geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto araştırma firması Delphi Digital’a göre, dünyanın dört bir yanındaki ekonomik belirsizliğin artması Bitcoin için yükseliş yönünde mükemmel bir fırtına oluşturuyor. Ayrıca şirket, Mayıs ayındaki raporunda yeni bir Bitcoin boğa koşusunun başlayacağını iddia etti ve fiyat, sonraki iki ayda iki kattan daha fazla yükseldi.

Delphi Digital: “Küresel sorunlar, Bitcoin’in gelişmesi için mükemmel bir fırtına oluşturuyor.”

Kripto araştırma firması Delphi Digital’a göre, dünyanın dört bir yanındaki ekonomik belirsizliğin artması Bitcoin için artış yönünde mükemmel bir fırtına oluşturuyor. Üç aylık yeni makro görünümünün bir özetini sunan Delphi Digital, geleneksel pazarlardaki sıkıntıların 2019 yılında Bitcoin fiyatını artırdığını söylüyor. Rapor; ticari savaşlar, eğitim borcu ve yeni teşvik önlemleri gibi küresel büyümeyi yavaşlatan ve olumsuz yönde etkileyen uzun bir makro sorun listesi ortaya koyuyor:

Piyasaların kargaşasında insanların nasıl kaybettiğini görmek kolay. Bunlar, günümüzde göze çarpan önemli yatırımcıların sadece bazılarının durumu. Kaosun ortasında, 2019’un ikinci çeyreği, hem geleneksel pazarlar hem de ileriye yönelik kripto için önemli etkileri olan birkaç önemli durum değişikliğine neden oldu.  Bitcoin’in son aylarda gösterdiği performansın ardındaki temel neden, ‘dijital altın’ olarak önerdiği değer etrafında güçlenen anlatı. Ortaya çıkan makro zemin, önümüzdeki yıllarda hem laik hem de döngüsel eğilimlerden yararlanma potansiyeline sahip olduğu için Bitcoin’in gelişmesi için mükemmel bir fırtına oluşturuyor.

Delphi Digital: “Bitcoin açlık çeken yatırımcılar adına cazip bir fırsat.”

Delphi Digital, dünyadaki hükümetlerin karşı karşıya kaldıkları sayısız makro sorunların alternatif yatırım araçlarını popüler hala getirdiğini söylüyor. Aynı zamanda araştırmacılar, bu faktörlerin, yatırımcılara yavaş ekonomik büyüme dönemlerinde piyasayı geride bırakma potansiyeline sahip alternatif yatırım biçimleri bulma konusunda güçlü bir teşvik sağladığını ekliyor:

Sadece herhangi bir hükümetin kapsamı dışında kalan büyük oranda yatırım varlıkları var; Bu nedenle, bu tür egemen olmayan varlıklara olan talep, geleneksel olmayan para politikasının etkilerinin nasıl sarsıldığına bağlı olarak, on yıllar içinde daha da büyük olabilir… Daha uzun vadede, aşırı para politikaları ve yükselen jeopolitik gerilimler arasında ilgi kazanmaya devam eden Bitcoin için ‘dijital altın’ anlatısının güçlü savunucularıyız. Ayrıca Bitcoin’in piyasa değerinin yatırım yapılabilir altın piyasasına kıyasla göreceli farkı, BTC’yi aynı zamanda ortalamanın üzerinde büyüme potansiyeli olan varlıklar için açlık çeken yatırımcılar adına cazip bir fırsat haline getiriyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin