İşte geliştirici faaliyetine göre en iyi kripto para birimleri
İşte geliştirici faaliyetine göre en iyi kripto para birimleri

2018 yılında kripto paralarla ilişkili en iyi 4 ETN

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarına göz atan yatırımcılar, sektöre girmek için uygun yollar arıyorlar. Borsalardan kripto para almak, bu konuda en az tercih edilen seçenek. Bitcoin ve Ethereum ile ilgili ETN’ler yavaş yavaş çekiş kazanıyor. Aşağıdaki dört ETN ürünü ise bu nedenle kesinlikle incelemeye değer.

Kripto paralarla ilişkili en iyi 4 ETN

4- Ether Tracker Euro

XBT Provider, yıllar içinde Bitcoin ve Ethereum ile bağlantılı çok sayıda ETN piyasaya sürüyor. Eter Tracker Euro, Nasdaq Stokholm platformu üzerinden kripto para yatırımcıları için Ethereum şekilde görüntülenmesini sağlar. Avrupalıların, kripto ticaret platformları kullanmadan, bir kripto para birimi olarak, Ethereum’a etkili bir şekilde katılmaları için harika bir yol. Oluşturulan 20 milyon toplam pay var.

Gerçek kripto para birimlerine benzer şekilde, Bitcoin veya Ethereum’a bağlı olan takas işlemli senetler, normal piyasa koşullarına bağlı olarak dalgalanmalar geçirecek. Ether Tracker Euro’nun yıllık değeri yaklaşık %60 oranında düştü ve bu da Ethereum’un 2018’deki çoğu fiyat mücadelesine uygun. Potansiyel yatırımcıların her zaman farkında olmaları gereken bir şey.

3- Ether Tracker One

XBT Provider, tarafından 2017 yılında tanıtılan Ether Tracker One, EUR karşılığı ile çok benzer. Bununla birlikte, USD pazarındaki Ethereum’un performansıyla bağlantılı. ETH/USD, kripto paraların en likit piyasası olduğundan, yatırımcıları tüm dünyada cazip kılıyor. Keşfetmek için 200 milyon hisse ile aynı zamanda genel olarak biraz daha yüksek talep var. Aynı zamanda geçen yıla göre %60’dan fazla değer kaybetti.

2- Bitcoin Tracker Euro

XBT Provider, gibi sadece normal ETN sağlayıcıları, Bitcoin dünyasındaki seçenekleri öncelikle ve en önemlisi keşfederler. Aslında, şirketin bu gruplara dahil olması açısından oldukça erkendi, çünkü Bitcoin Tracker One ETN 2015’e uzanıyor. Ayrıca bu listede yer alan diğer borsada işlem gören ETN’lere benzer şekilde Nasdaq Stockholm Borsası’nda da bulunuyor.

Bitcoin Tracker Euro söz konusu olduğunda, BTC/USD’nin şu andaki riskine bağlı. Ancak EUR değerinde belirtildi. Toplam 2,1 milyon pay oluşturuldu ve bu özel yatırım aracını kullanırken trader’ların USD’den EUR’ya dönüşümünü hesaba katmaları gerekiyor. Bir yıl öncesine göre yaklaşık %50 oranında değer kaybetti.

1- Bitcoin Tracker One

Bitcoin Tracker Euro’ya çok benzeyen Bitcoin Tracker One ETN, USD’den EUR’ya bir dönüşüm ücreti almaz. Şu anda 20 milyon hisse mevcut, ancak geçtiğimiz yıl biraz daha fazla değer kaybetti. Geçtiğimiz 365 gün içinde %60’a yakın bir kayıpla, şu anda bu ETN’yi düşük fiyattan almak için iyi bir zaman olabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin