XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

20 Kasım XRP fiyat analizi: Bu XRP’nin rallisi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

20 Kasım XRP fiyatına baktığımızda piyasada yaşanan depremin dışında kaldığını görüyoruz. Oldukça dikkat çeken bu durum tüm piyasa ağır kayıplar verirken XRP’nin mevcut seyrinde devam etmesi olarak karşımıza çıkıyor.

XRP/USD paritesi Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto piyasası ağır kayıpla verirken son 24 saatlik periyotta dolar karşısında sadece yüzde 1’e yakın değer kaybı yaşadı.

XRP piyasanın yeni kralı mı?

Zaman zaman piyasadan ayrışan hareketlerine dikkat çektiğimiz XRP’nin bu seferki fiyat hareketleri tamamen piyasa dışında bir aktör gibi davrandığını gösteriyor. Bu hareketlerine göre farklı dinamiklere sahip olduğunu bir kez daha gösteren XRP, ayı piyasasının en ağır zamanlarında bir stabil coin gibi hareket ediyor.

Buna göre en düşük 0,4650 seviyesini gördükten sonra takip ettiğimiz bant hareketlerinde anlamlı tepkiler veren XRP, orta bantta çok kalmayıp, hafif düşüş eğilimli olan alanın üst bant çizgisini denemeye devam ediyor. Yazımız yayına hazırlanırken 0,4950 seviyesi ile 50 sent direncini geçme konusunda girişim gösteriyor.

Bu seviye gün içerisinde geçilemez ise olağan fiyat hareketlerine göre 0,4650 dolarda bulunan orta banda kadar yeni bir çekilme yaşabilir. Bu seviyenin altı ise 43 sent aralığı gibi gözüküyor.

20 Kasım XRP önemli teknik göstergeleri

4 saatlik görünümde MACD mevcut dalgalanma hareketlerinden dolayı şu an negatif konumda bulunsa da pozisyonunu henüz derinleşmişe benzemiyor. Stokastik osilatörün ise aşırı satım bölgesi sınırında yatay hareketlerine şahit oluyoruz. Burada başlayacak olan bir yukarı yönlü hareket XRP’nin 50 sent barajını geçmesi için tetikleyici olabilir.

RSI göstergesi kritik 50 seviyesinin hemen altında seyrederken CCI’nın henüz düşüş seviyelerde bulunduğunu görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin