Litecoin, hakkında çok gelişme olmamasına rağmen yılın en yüksek seviyelerine ilerliyor
Litecoin, hakkında çok gelişme olmamasına rağmen yılın en yüksek seviyelerine ilerliyor

20 Ağustos Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı, Bitcoin ile benzer şekilde ABD doları karşısında birkaç önemli destek tutuyor. LTC bir sonraki hamle öncesinde 60 doların üzerinde bir aralıkta işlem görebilir.

Litecoin fiyat analizi

Geçtiğimiz birkaç seansta, ABD doları karşısında Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Litecoin’de bir düzeltme oldu. Daha önce LTC fiyatı 60 ve 65 dolar direnç seviyelerinin üzerinde yükseliş ivmesi kazandı.

Fiyat 66 dolar direncinin üzerinde bile işlem gördü ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) üzerine çıktı. Ancak boğalar, fiyatı 70 dolar direncinin üzerine çıkaramadı. 69,02 dolar civarında yüksek bir salıncak oluştu ve fiyat şu anda daha düşük bir seviyede düzeliyor.

Kısa vadeli bir düşüş bölgesine geçmek için fiyat 65 dolarlık destek seviyesini kırdı. Yukarı doğru hareketin %50 Fib geri çekilme seviyesinin altında, 52 dolardan 69 dolara kadar bir kırılma oldu.

Dahası, LTC/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 62,10 dolar civarındaki destekle kilit bir yükseliş trendi çizgisinin altında bir kırılma oldu. Parite nihayet 60 dolar seviyesine ve 55 basit hareketli ortalamaya (4 saatlik) yakın destek buldu.

Yukarı doğru hareketin %61,8 Fib geri çekilme seviyesi, 52 dolardan 69,02 dolara yükselme seviyesi de destek görevi görüyor. Fiyat şu anda yükseliyor ve 61 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Artan yönde, 63 dolar seviyesinin yakınında engellerle karşı karşıya.

Litecoin fiyatı için ana direnç 64,50 dolar ve 65 dolar seviyelerine yakın. Yeni bir artış için 65 dolar direncinin üzerinde başarılı bir kırılma gerekiyor. Bir sonraki büyük engel 70 dolara yakın. Aksi bir durumda ise fiyat tekrar 60 dolarlık desteğe doğru düşebilir.

Grafiğe bakıldığında, Litecoin fiyatı açıkça yükseliyor ancak 65 dolar civarında engellerle karşı karşıya. Genel olarak, fiyat tekrar yükselebilir ancak boğaların yakın vadede sürekli bir yukarı doğru hareket için 65 dolarlık direnci aşması gerekiyor.

Teknik göstergeler

  • 4 saatlik MACD: Yükseliş bölgesinde ivme kaybediyor.
  • 4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): 50 seviyesinin hemen altında.
  • Temel Destek Seviyeleri: 60 ve 58,50 dolar
  • Temel Direnç Seviyeleri : 63,50 ve 65 dolar

Bu arada dev yatırım bankası Goldman Sachs, yeni kripto para hamlesi ile gündemde. Detayları buradaki haberimizden öğrenebilirsiniz.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin