2 analist 2 görüş: Bitcoin'de (BTC) yön neresi?
2 analist 2 görüş: Bitcoin'de (BTC) yön neresi?

2 analist 2 görüş: Bitcoin’de (BTC) yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 11 doları test etmek için çabalıyor. Bakalım 2 başarılı analist Bitcoin’in şimdiki hamlesi konusunda ne diyor…

Nicholas Merten: “Bitcoin 20 bin dolara dönüyor.”

YouTube’daki en popüler kripto analisti Bitcoin’in 20.000 dolar değerindeki tüm zamanların en yüksek seviyesine geri dönmeye hazır olduğunu söyledi. DataDash’ın yeni bölümünde, Nicholas Merten 21 haftalık hareketli ortalamanın art arda BTC’nin fiyatı ile eşleştiğini söylüyor. Bu 2016’dan 2018 Ocak’a kadar Bitcoin’in son büyük rallisinde defalarca gerçekleşen bir kalıp:

21 hafta tam olarak yapmayı umduğumuz şeyi yapıyor, bu da temelde fiyatla yakınlaşmak ya da temasa geçmek. Fiyatı yana doğru itti. Çok hızlı ve güçlü bir rallinin ardından sağlam bir destek verdi. Bu yaz yatay fiyat hareketine ihtiyacımız vardı. Heyecan verici olmadığını biliyorum, millet. Bu yaz çıkıyoruz. Neredeyse üç ay oldu ve fiyat bu kadar hareket etmedi. Fakat bu çok önemliydi, çünkü tarihsel olarak konuşursak, 21 haftalık hareketli ortalama kripto para birimleri ve ralliler için kilit bir destek seviyesidir…

YouTube’daki en popüler kripto analisti açıklamalarına şunları ekliyor:

Yani bunu yaptığımız gerçeği, tarihi tekrarladığımızı ve bir sonraki döneme başladığımızı gösteriyor. Buradaki umut, bu hareketli ortalamaya devam etmemiz olacak. Eğer düşerse, bu tür satın alma fırsatları istiyorum. Ancak aynı zamanda grafik açısından da çok iyi. Bir ay önce veya iki ay önce çok titrek bir tabloya benzeyen şey, şimdi logaritmik veya lineer bir çizelgede bile, aslında oldukça sağlıklı ve anlaşılabilir görünüyordu… Bu eğilime karşı savaşmaya çalışmayacağım. Eğilim açıkça kendini kanıtladı ve 20.000 dolara kadar geri dönmeye ve muhtemelen yeni zirvelere yükselmeye ve yeni bir döngüye başlamaya hazır olduğunu söylüyor.

John Isige: “Bitcoin 11 bin dolar öncesi nefes alıyor.”

FX Street analisti John Isige, BTC’nin 11.000 doları test etmeden önce “nefes aldığını” söyledi:

Destek ve direnç alanları arasında Bitcoin fiyatı sırasıyla 10.559 dolar ve 10.669 dolar arasında tutuldu. İlk direncin 10.669 dolar üzerindeki düzeltmesinin 11.000 doların üzerinde kayda değer bir harekete yol açması muhtemel.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin