Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

19 Haziran kripto para piyasaları özeti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

19 Haziran Çarşamba, kripto para piyasaları toplam piyasa değerini 284,9 milyar dolar olarak kaydediyoruz. Dünün aynı saatine göre az miktarda fon çıkışı görülse de piyasalar için yatay bir seyrin hakim olduğunu söyleyebiliriz.

52 milyar dolar civarında seyreden 24 saatlik ortalama işlem hacminde de önemli bir değişiklik yok.

Kripto pazarlarının en değerli kripto parası konumundaki Bitcoin (BTC), 9.000 dolar seviyesini bulduktan sonra bu kademe kendine yer yapmaya çalışıyor. Alıcılar ilk etapta 9.000 doların üzerinde kalma mücadelesi verirken yükseliş yolunda 8.900 dolar önemli bir destek alanı olarak duruyor. BTC, sabah saatlerinde yüzde 1’den daha düşük bir gerileme ile 9.167 dolardan el değiştiriyordu.

Piyasa değeri yüksek altcoin pazarında önemli dalgalanmalar görülmezken ilk 20 kripto paranın ortalama performansı, – yüzde 0,56 olarak görülüyor. Bu ortalamada piyasa genelinin güne sakin başladığını gösteriyor.

19 Haziran ilk 10 kripto para destek ve direnç seviyeleri

Dün oluşan fiyatlara göre ise ilk 10 kripto paranın gün içi destek ve direnç seviyelerini şu şekilde hesapladık:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin