19 Eylül Ethereum (ETH) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar
19 Eylül Ethereum (ETH) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar

19 Eylül Ethereum (ETH) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DeFi token işlemleri Ethereum ağını tıkamaya devam ediyor. Uniswap’e ilişkin adresler son 24 saat içerisinde önemli miktarda gas tüketti. Ethereum fiyat grafiği de bu haberin yazıldığı sırada düşüşe işaret ediyor. Zincir içi ölçümler bir düşüşü kanıtlasa da yatırımcıların kripto varlığa yönelik duyarlılıklarının olumlu olduğu unutulmamalı. Ayrıca IOTA’nın mini rallisinin gücü de tükendi.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Ethereum, bu haberin yazıldığı sırada 382 dolarlık bir fiyattan işlem görüyor. VPVR, varlığın Kontrol Noktasının (PoC) 383,7 dolar seviyesinde olduğunu gösteriyor. Ayrıca ETH 382 – 400 dolar aralığında önemli bir dirençle karşı karşıya kaldı ve VPVR son zamanlarda bu seviyelerde önemli ticaret faaliyeti gösteriyor.

Diğer göstergelere baktığımızda RSI yazının yazıldığı sırada 55 değerinde. RSI haftanın büyük bölümünde yükseliş ivmesi kaydederken zayıf bir düşüş eğilimi de görüldü.

Beyaz çizgilerle vurgulandığı üzere RSI daha düşük zirveler oluşturuyor. Bu durum ETH için kısa vadede düşüş eğilimini ortaya koyuyor ve 363 dolardan destek bulmak için düştüğünü ima edebilir.

Öte yandan ABD merkezli kripto para borsası Coinbase Pro, Ethereum gas ücretlerinin artık doğrudan müşterilere aktarılacağını duyurdu.

IOTA fiyat analizi

Bollinger Bantları, IOTA fiyatının etrafında daraldı IOTA’nın fiyat hareketinde düşen oynaklığı gösteriyor. Bu genellikle kripto varlık için bir konsolidasyon dönemi anlamına geliyor.

Geçtiğimiz birkaç gün olağanüstü hacimli bir işlem seansı görmedik ve her iki tarafta da bir kırılma söz konusu değil. Varlık son derece kararsız.

Öte yandan IOTA Vakfı’nın Mühendislik Direktörü Jakub Cech, kısa süre önce Chrysalis (IOTA 1.5), Bee ve Hornet’in ilerlemesini detaylandıran bir geliştirme güncellemesi yayımladı.

Bu arada Ethereum blok zincirindeki günlük işlemler rekor kırdı. Buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin