Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

18 Temmuz Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası son birkaç gündür ayrışan performanslara sahne oldu. Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, 9.136 dolarlık işlem fiyatı ve 24 saatlik 4,1 milyar dolarlık işlem hacmiyle yatay yönde hareket etmeye devam ediyor. Dogecoin son iki gündür hareketlendi, Ethereum ise 48 saattir küçük düşüşler gördü.

Ethereum (ETH)

Ethereum fiyatı 16 Temmuz’dan bu yana yüzde 2’nin üzerinde değer kaybetti. Bu haberin yazıldığı sırada 233,30 dolardan işlem gören kripto paranın 26 milyar dolarlık bir piyasa değeri var. Son 48 saat içinde ETH’nin fiyatı yüzde 2,7’ye yakın düştü ve 231 dolarlık desteğe daha da yaklaştı. Bununla birlikte olası bir yükseliş trendinin başlaması halinde kripto para biriminin 241 dolar civarında direnç bulması muhtemel görünüyor.

MACD göstergesi yükselişe geçti ve bu durum, kripto para için daha olumlu bir fiyat eyleminin işareti olabilir. Bollinger Bantları oldukça geniş, bu da Ethereum için volatilitede hafif bir artışa işaret ediyor.

Dogecoin (DOGE)

Ethereum’a kıyasla Dogecoin, son birkaç gündür çok daha iyi bir performans gösterdi. Fiyat yüzde 21’in üzerinde gözle görülür bir artışa şahit olurken DOGE’nin şu anki fiyatı 0,0038 dolara geldi. 

Temmuz ayı başlarında sosyal medya platformu TikTok fiyatı 1 dolara taşımak için kullanıcıların tokene yatırım yapmalarını teşvik ettikten sonra Dogecoin’in fiyatı sert bür yükseliş görmüştü. Dogecoin için bir sonraki güçlü direnç yaklaşık 0,0038 dolar. 0,0029 dolarda ise önemli bir destek var.

DOGE için MACD göstergesi yükseliş geçişi kaydetti ve kripto para için güçlü bir yukarı momentum gösteriyor. RSI göstergesi de benzer bir duyguyu yansıtıyor ve aşırı alım bölgesine doğru ilerliyor.

Bu arada ünlü bir araştırmacı kısa vadede Bitcoin ve Ethereum’dan daha iyi performans göstermesini beklediği dört kripto parayı açıkladı. Buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin