Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

18 Haziran kripto para piyasaları özeti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

18 Haziran Salı, kripto para piyasaları 285,8 milyar dolar piyasa değeri ile yukarı yönlü eğilimini sürdürüyor. Son 24 saatlik yükseliş ile kripto paraların piyasa değerlerinin geride bıraktığımız hafta sonu rakamlarına yeniden ulaştığını görüyoruz.

Ortalama işlem hacminde ise bir miktar düşüş görülüyor. Buna göre son 24 saatlik ortalama işlem hacmi Coinmarketcap verilerine göre 53 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Kripto piyasaların hakim kripto parası Bitcoin (BTC) bir önceki gün fiyatı ile hemen hemen aynı seyrederken şu an 9.200 doların hemen altında işlem görüyor. İlk 20 kripto parada (kripto 20) ise karışık bir seyir hakim. Yüzde 5’in üzerinde yükselişi ile Binance Coin (BNB), ilk dikkat çeken kripto para olurken onu şu saatlerde yüzde 3 artışı ile XRP ve Bitcoin SV (BSV) izliyor.

Düşüş yaşayan coinler arasında ise Bitcoin Cash (BCH) – yüzde 2,23, IOTA – yüzde 2,55, NEO – yüzde 4,86, Tezos – yüzde 4,56 ve NEM – yüzde 2,83 negatif getiri oranları ile ön plana çıkıyor.

18 Haziran kripto 10 gün içi destek direnç seviyeleri

Dün oluşan fiyat hareketlerine göre piyasa değerine göre sıralanmış ilk 10 kripto paranın gün içi kritik işlemlere konu olabilecek destek ve direnç seviyelerini şu şekilde hesapladık:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin