17 Kasım Binance Coin (BNB) ve Cosmos (ATOM) fiyat analizi
17 Kasım Binance Coin (BNB) ve Cosmos (ATOM) fiyat analizi

17 Kasım Binance Coin (BNB) ve Cosmos (ATOM) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcıları arasındaki heyecanın katlanarak artmasıyla Bitcoin 17.800 dolara dokundu. Bazı ölçütler BTC’nin geri çekilebileceğini işaret ediyor ancak BTC için yerel zirvenin nerede görüleceği bilinmiyor. Bazı altcoinler de kısa vadede güçlü bir yükseliş gösterdi. Binance Coin, yukarı yönlü bir kırılma ile düşüş modelini tersine çevirirken, Cosmos son artışının arkasında güçlü alıcı ilgisi olduğunu kanıtladı.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

17 Kasım Binance Coin fiyat grafiği
17 Kasım Binance Coin fiyat grafiği

Binance Coin, geçtiğimiz birkaç gün içinde destek görevi gören %38,2 geri çekilme seviyesinin hemen üzerinde bir alçalan üçgen (mavi) oluşturdu.

Bu düşüş eğiliminin ardından fiyat tersine döndü ve yükselişe geçti. 29 dolarlık dirence doğru yükselen kripto parada  RSI da 50 nötr çizgisinin üzerine çıktı ve yükseliş ivmesini destekledi.

RSI, geçtiğimiz iki hafta içinde tarafsız ve düşüş yönüne doğru eğilmişti ancak fiyat yükselirken 50’nin üzerinde kalmaya devam ederse kısa vadeli bir yükseliş eğiliminden söz edebiliriz.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

17 Kasım Cosmos fiyat grafiği
17 Kasım Cosmos fiyat grafiği

ATOM yükselen bir kama (mavi) oluşturdu ve desenin altına düştü. Bu model fiyatı 4,74 dolardan %61,8 geri çekilme seviyesine çıkarabildi ancak alıcılar fiyatı 4,9 dolardan yukarı çekmeyi başardı.

OBV, son iki hafta içinde alım hacminde istikrarlı bir artış gösterirken, CMF piyasaların aynı dönemde dengede olduğunu veya alıcıların hakim olduğunu gösterdi.

Tüm bu göstergeler ATOM’u 5,45 dolarlık bir direnç seviyesine doğru itebilir. Bu aşamada 5,32 doların önemli bir seviye olması bekleniyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin