Derin öğrenme ile kripto para fiyat tahmini ne kadar başarılı?
Derin öğrenme ile kripto para fiyat tahmini ne kadar başarılı?

16 Şubat fiyat analizi: Güne başlarken Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

16 Şubat fiyat analizi yapmaya başlarken kripto para piyasasının yükselişinin perşembe günü de devam ettiği söylebiliriz. Neredeyse 100 kripto para, ABD doları karşısında değer kazandı. Bitcoin fiyatı, 1 Şubat’tan bu yana ilk kez 10.000 doları test etti. Bu arada Ripple fiyatlarıda, para transferi devi Western Union’ın bir pilot programda XRP entegrasyonunu denediği haberi üzerine yükselişe geçti.

Toplam market değeri

 

16 Şubat fiyat analizi

Kripto para toplam market değeri kısa bir süre önce 471.6 milyar dolara gelişmişti. Şuanda 475 milyar dolar olan toplam market değeri ile iki haftalık en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin 10.000 doları aştı

Bitcoin %6 büyüme ile şubat başından bu yana ilk kez 10.000 dolar seviyesini aştı. Kripto paraların babası olarak gözüken Bitcoin dün 9.946-9860 dolar seviyesinde işlem görürken, 10.010-10.129 dolar seviyesinde tutunmaya çalışıyor. Bitcoin dominasyonu 35,3’e kadar yükselirken toplam market değeri 166.8 milyar dolar.

BTC-USD

Ethereum’da Bitcoin’e ayak uydurdu

Ethereum da Bitcoin’in yükselişine katıldı. Şu anda Ethereum 24 saatte yüzde 54 artarak Bitfinex’te 935 dolarlık bir fiyatla listeleniyor. Ethereum’un şu anki pazar payı 91,8 milyar dolar ve bu toplam pazarın yüzde 19,5’lik bir dilimini oluşturuyor.

ETH-USD

Birçok altcoin de değer kazandı

Bitcoin’in yükselişi ile, uzun zamandır değer kazanamayan bir çok altcoin de yükselişe geçti.

altcoin

Para transfer devi Western Union, XRP entegrasyonu ile yaptığı pilot denemeler ile Ripple fiyatı en çok yükselen 10 kripto para arasına girdi.

Bitcoin Cash ve Stellar %0.5 yükseliş gösterdiler.

Litecoin en çok market değeri olan kripto paralar listesinde kendisine beşinci sırada yer buldu. %6 artış ile 220 dolarlık bir fiyata yükselen Litecoin, piyasa değerinide 12.1 milyar dolar seviyesine yükseltti.

Neo kendine 8. sırada yer buldu. 122 dolarlık fiyatı ile 8 milyar dolarlık bir pazar değerine sahip. EOS, %3 yükselerek 10 dolar seviyesini aştı. IOTA ise %4 artış işe 2.05 dolar seviyesine geldi.

Ccn

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin