16 Mart Uniswap ve Litecoin fiyat analizi
16 Mart Uniswap ve Litecoin fiyat analizi

16 Mart Uniswap ve Litecoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap (UNI), 14 Mart’ta tekrar 33 $’a düşerek ayıların daha yüksek seviyelerde aktif olduğunu gösteriyor. Boğalar şimdi 20 günlük EMA’yı (28.70 $) savunmaya çalışacak.

20 günlük EMA’da güçlü bir toparlanma, hissiyatın yükselişte kaldığını ve traderların düşüşlerde alım yaptığını gösterecek. LINK / USD kuru genel direnç bölgesinin üzerinde kırılırsa, yükseliş trendinin bir sonraki ayağı başlayabilir.

Bununla birlikte, RSI’daki olumsuz sapma, yükseliş ivmesinin azalmakta olabileceğini gösteriyor. Ayılar, fiyatı 20 günlük EMA’nın altına düşürür ve sürdürürse, 50 günlük SMA’da (23.40 $) daha derin bir düzeltme mümkündür.

Litecoin

Litecoin’in (LTC) 12 Mart’ta 205.18 doların üzerindeki kırılması, 13 Mart’ta ivmesini sürdürdü, ancak boğalar 246.96 doları yeniden test edemedi. Altcoin, yatırımcıların rallilerde pozisyonlarından çıktıklarını gösteren 230 $’dan düştü.

Ayılar, fiyatı 20 günlük EMA’nın (197 $) altına çekmeye çalışırken, boğalar onu savunmaya çalışıyor. Düzleşen 20 günlük EMA ve 52’nin üzerindeki RSI, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor.

Bu denge, fiyatı 246,96 doların üzerine çıkarabilirse boğaların lehine eğilecektir. Tersine, LTC / USD kuru kırılır ve yükseliş trendi çizgisinin altında kapanırsa ayılar üstünlük elde edecek.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin