Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?
Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?

15 Haziran Bitcoin SV analizi: BSV grafiğinde death cross görüldü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin SV, 2020’nin ilk döneminde 419 dolara kadar etkileyici bir tırmanış kaydetmişti. Sonrasında tüm kripto para piyasasında olduğu gibi BSV’yi de etkileyen Kara Perşembe çöküşü yaşandı. Bu haberin yazıldığı sırada BSV 170,07 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yaklaşık yüzde 7 düştü.

Bitcoin SV fiyat grafiği

bitcoin sv, bitcoin sv ne kadar, bitcoin sv grafiği, bitcoin sv dolar

Son zamanlarda kendisini piyasa değeri ile altıncı en büyük kripto para birimi olarak konumlandırmasına rağmen Bitcoin SV, fiyatını daha önce ziyaret edilen noktalara çıkarabilecek önemli bir ralli gerçekleştiremedi. Yukarı momentum zayıf ve aşağı yönlü düzeltmeler baskın. Yukarıdaki günlük grafik, ayıların yakın vadede gücünü artırabileceğini ve BSV’nin fiyatı üzerinde hüküm sürmeye devam edebileceğini gösteriyor. Bu, günlük hareketli ortalamaların yerleştirilmesiyle daha da geçerli kılınıyor.

Bu haberin yazıldığı sırada 200 DMA (mor) ile bir death cross açıkça görülebiliyor. Ayrıca 100 DMA (mavi) 200 DMA’nın altına taşınarak düşüş eğilimini sürdürdü. Buna ek olarak BSV fiyat mumları günlük hareketli ortalamaların altına düşerek BSV pazarındaki düşüşü daha da kuvvetli betimliyor.

bitcoin sv, bitcoin sv ne kadar, bitcoin sv grafiği, bitcoin sv dolar, bitcoin sv fiyatı,

RSI 50 nötr çizgisinin oldukça altında ve kripto para piyasasında yatırımcılar arasında yüksek satış baskısı hissine işaret ediyor.

Bitcoin’in bir çatalı olan Bitcoin SV, tarihsel olarak BTC’nin fiyat hareketini epey yakından takip etti. Bu son son fiyat eyleminde de belirgindi. Bitcoin SV’nin son birkaç haftadaki tüm kayıplardan kurtulmak için Bitcoin’in yukarı yönlü fiyat hareketine ihtiyaç duyduğunu söyleyebiliriz.

Yukarıdaki tablolar, kripto para biriminin yukarı yönlü fiyat hareketine tüm hareketli ortalamalar karşı koyduğu için BSV adına potansiyel bir düşüşü gösteriyor. Bu eğilim devam ederse, BSV 105,3 dolardaki destek seviyesine geri çekilebilir. Kripto paranın dirençleri 50 ve 200 DMA’nın 194,5 dolardaki crossover’ına yakın dururken, bir başka direnç noktası VPVR göstergesinin gösterdiği gibi 215,7 dolarda.

Bu arada yeni bir fraktal Bitcoin fiyatı için 14 bin dolar seviyesini işaret etti. İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin