Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?
Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

15 Haziran altcoin analizi: Litecoin ve Monero fiyat grafikleri, yorumlar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, bu haberin yazıldığı sırada halen satış baskısı altında. Bu durum Litecoin ve Monero da dahil olmak üzere pek çok altcoin fiyatını derinden etkiliyor. Günün altcoinleri LTC ve XMR’da son duruma birlikte bakalım.

Litecoin (LTC)

litecoin, free litecoin, litecoin fiyatı, litecoin grafiği, litecoin yorum, 1 litecoin kaç tl

Bu haberin yazıldığı sırada Litecoin fiyatı düşüş yönünde. CoinMarketCap’in listesindeki yedinci en büyük kripto para 42,56 dolardan işlem görüyor. İlk destek 41,45 dolarda, direnç ise 49,64 dolarda yer alıyor. Son kırılma olmadan önce LTC yükseliş eğilimindeydi.

Bu kırılma, Bollinger Bantları ile de görülebildiği üzere kripto para için yeni bir yüksek oynaklık dönemine yol açtı.

Litecoin çekirdeği kısa süre önce 0.18.1 güncellemesini yayımladı. LTC kurucusu Charlie Lee’ye göre ekip, projeyi Bitcoin Core ile aynı hizaya getirecek bir sonraki sürüm olan Litcoin Core 0.20 üzerinde çalışmaya başladı.

Monero (XMR)

monero, Monero fiyatı, monero yorum, tahmin, monero coin

Piyasa düşüş baskısı altındayken Monero fiyatı 62,91 dolara düştü. İlk destek 59,68 dolar seviyesinde. Direnç ise 69,98 dolar civarında. Kripto para biriminin değeri mart çöküşünden bu yana yükseliyordu. Fiyat eğilimi yön değiştirdi ve piyasa düşüş dalgasına maruz kaldı.

Parabolik SAR göstergesine göre, mumların üzerinde hizalanan işaretler bu değişen fiyat eğilimini doğruluyor.

Son zamanlarda bir grup bilgisayar korsanı, Microsoft’un Azure bilgisayar ağındaki Monero’yu çıkarmak için bir güvenlik açığından yararlanmıştı. Habere göre güvenlik açığı, saldırganların Azure ağını Kubeflow adlı bir makinenin düğümleri aracılığıyla kullanmalarına izin verdi.

Bu arada günün dikkat çeken bir diğer kripto parası Bitcoin SV grafiğinde death cross görüldü. İlgili analizimizi okumak için tıklayın.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin