12 Kasım ethereum
12 Kasım Ethereum analizi: ETH’de toparlanma durgun devam ediyor

14 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH 210 dolara demir attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

14 Kasım Ethereum fiyatı için önemli detayları şu şekilde belirledik:

  • Ethereum 210 dolar etrafındaki fiyat hareketlerini devam ettiriyor.
  • 4 saatlik 100 hareketli ortalamayı destek yapan ETH/USD paritesi yaklaşık 5 gündür yatayda seyrediyor.
  • Ethereum’da görülen bu durağanlık yakın zamanda bir fiyat kopması ihtimalini güçlendiren bir gelişme olarak karşımızda çıkıyor.

14 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Dün bir ara 213 dolar seviyesine kadar yükselen Ether’in 200 saatlik hareketli ortalamasından hızlı bir şekilde aşağı kayması bu seviyede sert satış emirlerinin biriktiğini gösteriyor. Aşağı yönde ise 210 dolar bize son günlük fiyat hareketine baktığımızda oldukça sağlam bir destek olarak gözüküyor.

Sonuç olarak 215 -210 dolar fiyat aralığında sıkışmış olan ETH/USD paritesinde alıcı ve satıcılar arasında çetin bir mücadeleye tanık oluyoruz. Bu durum ise Ethereum’un dar bantta yatay seyretmesine neden olurken, bu seviyelerin üzerinde veya altında kapanışlar ETH piyasasında önemli bir kopma meydana getirebilir.

Yılsonuna yaklaştığımız şu günlerde Ethereum topluluğundan gelebilecek olumlu haberler yükseliş yönlü katalizör görevi görecekken teknik açıdan düşüş veya yükseliş yanlı bir sinyal alınamaması işlemlerin düşük hacimde hareket etmesine neden oluyor.

Kısaca Ethereum bugünlerde piyasa korelâsyonuna uygun hareketler gösteriyor diyebiliriz.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Mevcut yatay seyirde satışların bir nebze daha ağır basması MACD göstergesinin düşükte olsa satıcılı seyir izlemesi ile kendini belli ediyor. Stokastik osilatör ise 4 saatlik görünümde aşırı satım bölgesi sınırında seyrediyor. Öğleden sonra yaşanacak bir düşüş göstergenin aşırı satım bölgesinde derinleşmesine neden olup düşüşü tetikleyecek bir faktör olarak karşımıza çıkabilir.

Aksi durumda gelebilecek bir yukarı ivme stokastik osilatörün yukarı hareketi ile hız kazanabilir. RSI göstergesi ise Ethereum özelinde 50 seviyesinin altında bulunarak satış yanlı hareket ediyor. Negatif bölgede bulunan CCI’da göreceli güç endeksini destekler nitelikte hareket ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin