Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü
Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü

13 Ağustos kripto para piyasası analizi: Bitcoin toparlandı, altcoinler alev aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün bir çöküş yaşamasına karşın hızla toplanan Bitcoin, bu toparlanmayı hakimiyet oranına yansıtmakta başarılı olamadı. BTC baskınlığı bir yıldan uzun süredir ilk kez %59,5’e gerilerken LINK ve XTZ yeni ATH’ler kaydederek değerlerine değer kattı. Kripto para piyasası toparlandı.

Kripto para piyasası toparlandı, Chainlink ve Tezos tüm zamanlar rekoru kırdı

Bitcoin dün 11.200 doları gördükten sonra hızla toparlansa da çoğu altcoin BTC’den önemli ölçüde daha iyi bir performans gösteriyor. Chainlink ve Tezos için tüm zamanların en yüksek seviyelerini görürken Bitcoin’in hakimiyeti %60’ın altına geriledi.

Dün çoğu kripto para şiddetli bir düşüş yaşarken piyasa yaklaşık 20 milyar dolarlık hacim yitirdi. Ancak bugün, bazı önemli artışlarla birlikte durum yeşil görünüyor.

Her şeyden önce, Chainlink başka bir tüm zamanlar rekoru kaydetti. LINK, son zamanlarda pazara hakim oluyor ve sık sık bir önceki zirveden daha yüksek bir fiyat grafiği çiziyor. Dünkü fiyat düşüşü sırasında LINK 12,5 dolara geriledi ancak sonrasında etkileyici bir artışla 17 doları görerek ATH yaptı.

Tezos da LINK’in ayak izlerini takip etti. XTZ birkaç gün önce 4,4 dolara yükselmesine karşın oldukça hızlı bir şekilde 3,6 dolara düşmüştü. Yine de boğalar kripto paranın 4 doların altında kalmasına izin vermedi ve fiyatı yen 4,5 dolarla yeni rekora taşıdı.

Numerai yüzde 150 fırladı

Bununla birlikte son 24 saatte en dikkat çekici kazanç, Numeraire (NMR) tarafından kaydedildi. Hedge fon şirketi Numerai’nin yerel kripto para birimi, ABD merkezli borsa Coinbase’in varlığı listelediğini duyurmasıyla %150’nin üzerinde bir artış gösterdi.

Aragon, önde gelen kripto para borsası Binance’in platforma ekleyeceğini açıklamasının ardından dünden bu yana yaklaşık %90 oranında patladı.

BitShares (%42), XinFin Network (%40), IRISnet (% 34), Swipe (% 32), Algorand (% 27), Waves (%25), Band Protocol (%21), Bancor (%20), ayrıca çift haneli artışlar gördü.

Bitcoin dün 11.200 doların altına düştü ve bu yazının yazıldığı sırada 11.500 dolarlık alana geri döndüğü için bugün de yeşil renkte.

Bitcoin hakimiyeti 1 yıldır ilk kez yüzde 60’ın altında

Bitcoin’in performansı en popüler iki değerli metal ve güvenli liman varlığı altın ve gümüşe benzemeye devam ediyor. İki varlık sınıfı arasındaki artan korelasyon, son 24 saat içinde, art arda birkaç gün süren fiyat kayıplarının ardından altın ve gümüşün de bir ölçüde toparlanmasıyla tekrar ortaya çıktı.

Ancak Bitcoin’in dünden bu yana %2’lik artışı, çoğu altcoin arasındaki muazzam fiyat yükselişle rekabet edemedi BTC’nin toplam piyasa değerini diğer tüm coin’lerle karşılaştıran metrik azaldı. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, Temmuz 2019’dan bu yana ilk kez, Bitcoin’in hakimiyeti bu satırları yazarken %60’ın altına düştü.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin