12 Ocak Bitcoin Cash, Basic Attention Token ve DigiByte fiyat analizi
12 Ocak Bitcoin Cash, Basic Attention Token ve DigiByte fiyat analizi

12 Ocak Bitcoin Cash, Basic Attention Token ve DigiByte fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin’in 36.000 $ işaretinin üzerinde stabilize olmasının ardından, daha geniş altcoin piyasası dünkü düşüşün ardından kayıplarını azaltmayı başardı.

Bitcoin Cash ve DigiByte gibi altcoinler, alıcılar piyasanın kontrolünü ele geçirmeye çalışırken grafiklerde yükselmek isterken, BAT iyileşme yolunda ilerliyordu.

Bitcoin Cash [BCH]

Bitcoin Cash, boğalar devreye girdikten sonra 500 $ işaretini geri kazanmayı başardı ve dün yapılan kayıpların bir kısmını hafifletti.

Yazının yazıldığı sırada BCH son 24 saatte %3,5 düşüşle 496,34 dolardan işlem görüyordu. Fiyat da 654.32 $’lık yerel yüksek seviyesinden oldukça uzaktı, ancak göstergeler momentumun kısa vadede boğalara doğru kayabileceğini gösterdiğinden iyimserlik vardı.

Stokastik RSI aşırı satım bölgesinden kuzeye doğru ilerliyordu. Endeks aşırı alım bölgesine doğru hareket ederse, fiyat ani direncini 551.16 $’a düşebilir.

Basic Attention Token [BAT]

Basic Attention Token, 0,208 dolardan geri döndü ve kripto varlığı 24 saat içinde %7’nin üzerinde arttığı için 0,239 dolar seviyesini geri aldı. Yakın gelecekte, boğalar, daha geniş altcoin piyasasında bir toparlanma ortasında 0,265 $ direnç seviyesinin üzerinde bir hareketi hedefleyebilir.

MACD, histogramdaki kırmızı çubukların uzunluğu düştüğü için piyasada düşüşün oluştuğunu gösterdi. Hızlı hareket eden çizgi, Signal hattını yakalamak istiyordu ve yükseliş eğilimi, fiyat ölçeğini anlık direncinin üzerinde görebiliyordu.

Göreceli Güç Endeksi tarafsız bölgede olmasına rağmen aşırı alım bölgesine doğru bir hareket olduğunu gösterdi.

DigiByte [DGB]

DigiByte’ın grafikler üzerindeki hareketi, birkaç denemeye rağmen 0,03 $ direnç seviyesini geçemediği için son yedi gün içinde oldukça düzensizdi. Aslında, DGB, yukarıda belirtilen direnç seviyesinin üzerine çıkmak için yaptığı son girişimden sonra 0,022 Dolar seviyesine yenik düştü.

Ancak alıcılar, son birkaç işlem seansında fiyatı çoklu direnç seviyelerinin üzerine çıkarmayı başardılar ve 0,029 dolara doğru bir hareket gördüler.

Bollinger Bantları, fiyatta yüksek derecede volatilite gösterdi. Alt bantta işlem yaptıktan sonra fiyat yükseldiğinden, kartlarda bir tersine dönüş olabilir ve DGB, 0.029 $’lık dirence doğru Sinyal hattının üzerine çıkabilir.

Öte yandan, Awesome Osilatörü, tersine dönme konusunda aynı fikirde değil gibi görünüyor. Gösterge kırmızı çubuklar denge işaretinin altında uzadıkça düşüş momentumunun yükseldiğini gösterdi. Fiyat düşerse, anlık desteğini bir kez daha test edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin