Dün CFTC soruşturmasıyla sarsılan BNB 15. yakıma hazırlanıyor: Peki yakım ne zaman?
Dün CFTC soruşturmasıyla sarsılan BNB 15. yakıma hazırlanıyor: Peki yakım ne zaman?

12 Haziran Binance Coin analizi: BNB tahmin ve yorumları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, kullanıcıların saygın hacimlerle sayısız kripto para birimi ticareti yapmalarına izin verdiği için dünyanın en büyük borsalarından biri. Diğerlerinden farklı olarak, Binance platformu dalgalanmalar/çökmeler sırasında sağlam kalmasıyla biliniyor. Borsanın kripto para birimi BNB, bu haberin yazıldığı sırada bir fiyat düşüşü yaşadı ve şu an toparlanma aşamasında. Peki BNB coin nereye gidiyor? Günlük analizimize hoş geldiniz…

BNB fiyatı 16,70 dolar ve kripto paranın 2,6 milyar dolarlık bir piyasa değeri söz konusu. Bu da onu CMC’deki 8. en büyük kripto para haline getiriyor. Son 24 saat içinde kripto para %3,3’lük bir düşüşe uğradı ancak toparlanmaya başladı bile.

1 saatlik BNB coin grafiği

BNB coin 11 Haziran’dan bu yana iyi bir performans gösteriyor, zira 13 dolardan 18,72 dolara yükseldi. Ancak bu durum BNB’nin 17,76 dolarda baskı yemesiyle sona erdi.

Bitcoin fiyatı dün 9.700 dolardan 9.100 dolara düşünce ikinci bir baskı daha geldi. BTC’nin hakimiyeti BNB’nin de düşmesine neden oldu. BNB %9,32 oranında sert bir darbe yedi ancak düşüşten bu yana yüzde 6 artmayı başardı ve 16,7 dolar geri döndü.

BNB coin, grafik
BNB coin, grafik

BNB’nin 16,18 dolardaki direncin üzerine çıktığı varsayıldığında en azından 17,22 dolara kadar güçlü bir direnç olmadığı için kripto para biriminin yükseliş için büyük bir şansı var. Söz konusu direncin ihlal edilememesi durumunda ise fiyat başlangıç ​​direnç seviyelerine, yani 16,22 ve 15,22 dolar seviyelerine düşecektir.

Satıcıların baskınlığını sürdürmesi durumunda Binance Coin’in sıradaki hedefleri 15,25, 14,80 ve 14,44 dolar olabilir. Bu hedefler, mevcut BNB fiyatından %8 ila %13 oranında bir düşüş anlamına geliyor.

Buna ek olarak, RSI fiyata benzer şekilde büyük bir düşüş ve dalgalanma gördü. RSI tarafsız bölgede olduğundan fiyat her iki yönde de sallanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin