12 Eylül Ontology (ONT) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi
12 Eylül Ontology (ONT) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

12 Eylül Ontology (ONT) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, bu haberin yazıldığı sırada 10.400 dolarda yer alan direnç seviyesinin altında işlem görüyor. Eğer BTC bu noktayı destek olarak geri almayı başarırsan piyasanın geri kalanını da beraberinde sürükleyerek 11.200 dolara yükselebilir. Ontology WING tokenlerine olan taleple yeniden yükselişe geçerken, Dogecoin düşüş belirtileri gösteriyor.

Ontology (ONT) fiyat analizi

12 Eylül Ontology (ONT) fiyat grafiği
12 Eylül Ontology (ONT) fiyat grafiği

Ontology, direnç bölgelerini geçerken güçlü kazanımlar elde ediyor. ONT bu haberin yazıldığı esnada 0,85 dolarlık bölge civarında bir dirençle karşılaştı ve 0,84 dolardan işlem görüyor.

DMI, güçlü bir yükselişin devam ettiğini gösteriyor. ADX (sarı) 20’nin oldukça üzerindeyken +DMI (mavi) de -DMI’nin (pembe) üzerinde.

Ontology geliştiricileri, kripto para birimini her zaman yüksek verimli bir blok zinciri olarak lanse ediyor. Geçen hafta Ontology’ye dayalı bir DeFi platformu olan Wing, whitepaper’ını yayımladı. Yatırımcılar WING tokenleri kazanmak için 67,99 milyon dolar değerinde tokeni Wing Flashpool’a, yatırmış durumda.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

12 Eylül Dogecoin (DOGE) fiyat analizi
12 Eylül Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

DOGE fiyatı gizli bir düşüş sapması gösterirken momentum göstergesi grafiklerde daha yüksek zirveler kaydediyor. RSI nötr 50 değerini gösteriyor. Grafikte beyaz trend çizgisiyle görebiliyoruz.

Destek seviyesini 0,0032 dolardan aşan kripto para birimi bu haberin yazıldığı sırada 0,0027 dolardan işlem görüyor. Olası bir düşüş eğilimi, DOGE’nin 0,0026 dolar seviyesinde destek bulmak için daha da düşmesine neden olabilir.

Bu arada Apple’ın kripto para endüstrisine savaş açtığına dair önemli iddialar söz konusu. Ayrıntıları buradaki yazımızdan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin