12 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
12 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

12 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital gümüş Litecoin, son birkaç gündür 50 dolar seviyesinin altında kaldı. 49,68 dolarda direnç gösteren kripto para biriminin değeri piyasadaki aşağı yönlü baskıyla düşerken bu haberin yazıldığı sırada LTC’nin fiyat eğiliminde bir değişiklik seziliyor.

12 Eylül Litecoin fiyat analizi

12 Eylül Litecoin fiyat grafiği
12 Eylül Litecoin fiyat grafiği

Litecoin fiyatı, son birkaç gündür grafiklerde daha düşük zirveler ve daha düşük dipler oluşturuyor. Bu tür bir fiyat hareketi, kripto varlığın fiyatında kırılma olacağını öngören azalan kanal modeliyle de vurgulandı. Bununla birlikte bu haberin yazıldığı esnada piyasa görünümü daha iyiye doğru değişiyor gibi.

LTC’nin 50 hareketli ortalaması, bir süre mumların üzerinde baskın kalırken, kısa süre sonra fiyat mumlarının altına düştü. Minimum sapma gösteren fiyatla birlikte oynaklık grafiklere de yansıyor. Volatilite Bollinger Bantlarının yakınlaşmasıyla da teyit edildi. Ayrıca sinyal hattının da Litecoin’in değerinde olası bir yukarı doğru itmenin bir işareti olarak fiyat çubuklarının altında seyrettiği gözlemlendi.

Bollinger Bantları trendin tersine döndüğüne işaret etse de Chaikin Money Flow, yatırımcıların aktif olarak dijital varlığı sattığını öne sürdü.

12 Eylül Litecoin fiyat grafiği
12 Eylül Litecoin fiyat grafiği

Görünür aralık, Litecoin’in kritik bir kavşakta olduğunu ve bir yükseliş veya düşüş çizgisi seçmek arasında bölündüğünü belirtti. Bu haberin yazıldığı sorada kripto varlığın değeri yüksek oranda işlem gören bir noktada, yani kontrol noktasında. 48,76 dolar seviyesi, fiyatın düşüş düzeninden kopması için bir destek görevi görüyor. Ayrıca kırılma yalnızca fiyatın kanal hattından kopması durumunda onaylanabilir.

Grafiklerde belirsizlik hakim

Görünür aralık, yukarı doğru bir seyirde düşük hacimli düğümleri gösteriyor ki bu, belirli bir dönemde gerçekleşen satışın bir sonucu olabilir.

Litecoin fiyatı, bu haberin yazıldığı sırada bir sapma noktasında ve buradan yükselebilir veya düşebilir. Yön pek belirli değil. Kripto varlığın yukarı yönlü hamlesinde 49,14 önemli bir direnç Değerin düşmesi halinde ise 48,24 ve 48,07 dolardan destek bulabilir.

Bu arada 12 Eylül Bitcoin fiyat analizi için bu bağlantıyı takip edebilir, önemli bulgulara erişebilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin