30 Kasım Bitcoin SV fiyat analizi: BSV için uzun vadeli görünüm nasıl?
30 Kasım Bitcoin SV fiyat analizi: BSV için uzun vadeli görünüm nasıl?

12 Eylül Bitcoin SV (BSV) ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

10.000 doların üzerinde kalma savaşını sürdüren Bitcoin, 9.600 dolar seviyesinde yer alan CME boşluğunu kapanmamak için direnirken bu savaştan öteki kripto para birimleri de etkileniyor. Bitcoin SV önemli destek seviyesine ulaşmak için düşüşe geçti. Basic Attention Token ise zayıf da olsa yükseliş sinyalleri veriyor.

Bitcoin SV fiyat analizi

12 Eylül Bitcoin SV fiyat grafiği
12 Eylül Bitcoin SV fiyat grafiği

Bitcoin SV grafiklerinde yükselen kama oluşumu izlenirken tersine dönüş modeli oluştu. BSV, bu haberin yazıldığı sırada 166 dolarda yer alan desteğe kadar düşmemiş olsa da, fiyat hareketleri yine de bir dereceye kadar düşüş ima ediyor.

Özellikle Chaikin Para Akışı’nın artmaya devam etmesi, BSV piyasasında artan satış baskısının bir işareti olan piyasadan sermaye çıkışları karşımıza çıkmaya başladı. BSV, herhangi bir uzun vadeli yükselişe geçmeden önce 180 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkmak zorunda.

Esasen Bitcoin SV’ye olan ilgi son zamanlarda yükselmişe benziyordu. Zira 11 dijital varlık borsası tarafından tanıtılan Bitcoin Association, BSV satın almak için yeni fiat rampaları duyurmuştu. Ancak bu hareketin gözle görülür çok büyük bir hareketi tetiklemediği aşikar.

Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

12 Eylül BAT fiyat grafiği
12 Eylül BAT fiyat grafiği

BAT bu haberin yazıldığı sırada 0,269 dolarda bulunan %78,6 düzeltme seviyesinin hemen altında, 0,265 işlem görüyor. Fibonacci Retracement aracı, 30 sentteki %61,8 geri çekilme gibi diğer bazı önemli seviyeleri de vurguluyor.

Awesome Oscillator momentumun yükseliş bölgesinde olduğunu gösteriyor ancak histogram bunun zayıf bir yükseliş momentumu olduğunu karşımıza çıkardı.

BAT, başka bir satış baskısı dalgası görürse, 0,2219 dolar seviyesini geçebilir ve 20 sent seviyesinde destek bulmak için ağustos ayında elde ettiği tüm kazançları yine geri alabilir.

Bu arada 12 Eylül Bitcoin analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin